wildmedia Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Salutari tuturor, Nu stiu ce sa mai fac sau pe unde sa mai caut insa de cateva ore bune incerc sa rezolv o problema destul de dificila: dupa ce se finalizeaza o comanda prin Checkout nu se mai adauga produsele in cart corespuzator (prin ajaxCart.add) - dau sa adaug 10 item-uri (care au combinatii) si imi adauga doar al 9-lea item. Desi imi consola imi arata ca le-a procesat pe toate. Am incercat atat prin ajaxCart.add cat si prim GET/POST pe index.php si apar aceleasi probleme. Dupa ce se adauga produsul acela merge sa adaug alte produse in cart. Aveti idee care ar putea sa fie problema? Astept feedback Va multumesc, Cristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 O varianta este sa pui linkul magazinului fara www. Momentan intampin o problema asemanatoare cand bag produse in cos si dau sa finalizez comanda se goleste singur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts