Witam Mam mały problem z wyświetlaniem produktów na głównej stronie. Mianowicie. Po zakupie kilku produktów zakładka jest "Najczęściej kupowane" jest pusta. Po odinstalowaniu i zainstalowaniu modułu na nowo, produkty się pojawiają. Szukałem rozwiązania tego problemu ale żaden sposób w najnowszej preście nie działa. Jeżeli chodzi o zakładkę "Polecane produkty". Eksportując produkty z programu Subjekt GT, żaden produkt się w niej nie pojawia. Natomiast jak dodam produkt przez panel Presty, moduł zaczyna działać. I teraz nie wiem czy wina leży po stronie Presty czy oprogramowania które integruje oba systemy.
Question
outlive
Witam
Mam mały problem z wyświetlaniem produktów na głównej stronie. Mianowicie.
Po zakupie kilku produktów zakładka jest "Najczęściej kupowane" jest pusta. Po odinstalowaniu i zainstalowaniu modułu na nowo, produkty się pojawiają. Szukałem rozwiązania tego problemu ale żaden sposób w najnowszej preście nie działa.
Jeżeli chodzi o zakładkę "Polecane produkty". Eksportując produkty z programu Subjekt GT, żaden produkt się w niej nie pojawia. Natomiast jak dodam produkt przez panel Presty, moduł zaczyna działać. I teraz nie wiem czy wina leży po stronie Presty czy oprogramowania które integruje oba systemy.
Z góry dzięki za pomoc.
Presta 1.6.09
2 answers to this question
Recommended Posts