jeryn Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Prosím o radu. Mám nainstalovanou prestu 1.6.0.9 a potřeboval bych vytvořit varianty s vlivem na cenu ze třech atributů (barva, šíře, provedení). 1. dotaz - lze nastavit aby byl různý vliv na cenu u různých kombinací? Např. barva má u šíře 50cm vliv +10 ale u šíře 100cm je vliv +20. popřípadě by pomohlo i něco co by umožnilo definovat vliv atributu v procentech ceny? 2. důležitější otázka - mám udělanou úpravu na zobrazení cen s DPH a bez DPH. a v případě kombinací cena bez DPH nereaguje vůbec a zůstává v základu za jednu základní jednotku, cena s DPH se přepočítá na jednu jednotku za kombinaci. V koši jsou pak. obě ceny OK. Neví někdo zda se to dá nějak upravit aby se ceny přepočítávaly obě? Týden prolézám kdeco a problém už někdo zmínil, ale řešení jsem nenašel. Není to jen u nové presty, ale už mne to potkalo u verze 1.5. Předem děkuji za jakékoliv postrčení správným směrem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts