grafikerinbiri Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Merhaba arkadaşlar, Prestashop 1.6.0.9 kullanıyorum. Satış yapacağımız ürünler paketler halinde ve her paket 100 ve 50'li şekilde satılıyor. Biz de bunu müşteriye göstermek istiyoruz. Prestashop'ta normalde 1 Adet olarak görünüyor ama içinde aynı üründen 100 adet var. Satış adetleri şu şekilde olacak: 100 150 200 250 300 vs. Paket şeklinde ayarlamayı denedik fakat onda da 50li olarak izin vermiyor. Yani ya 100lü paketler yapıcaz ya 50li mantığıyla hareket ediyor. Şimdilik kombinasyonları kullanıyoruz. Ama onun da sıkıntısı şu. Her ürün için tek tek satış fiyatlarını belirlememiz gerekiyor. Bu da tahmin edersiniz ki çok yorucu bir iş. Artı fiyat güncellemesi gerektiğinde her seferinde sıfırdan uğraşmamız gerekecek. Bunu tam istediğimiz şekliyle otomatiğe alabilecek varsayılan bir yapı yada ek bir modül biliyor musunuz? Desteklerinizi bekliyoruz. Herkese bol satışlar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Bu işlemin en pratik yolu en az miktarın katları ile satış yapmak... Yani - 50 -100 -150 -200 bir adet ürün fiyatı gireceksiniz....sistem adet hesabına göre fiyatı ayarlayacak... Bu işlem için biz extra bir modül kullandık.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted August 29, 2014 Share Posted August 29, 2014 Merhaba Modüle gerek yok bunu daha önce başka birisi istemişti forumda yapıp paylaşmıştım. Aratırsanız bulabilirsiniz. Bulamazsanız PM ile haberdar edin yardımcı olalım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasabe Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Merhaba. Arkadaşın talep ettiği özellik sanki "Mevcut Ürünlerin Paketi" özelliğiyle yapılabilirmiş gibi gözüküyor ama ben arama kutusundan ilgili ürünün ismini bulup ekleyemedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mustafa44 Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 On 8/29/2014 at 10:58 PM, MahmutGulerce said: Merhaba Modüle gerek yok bunu daha önce başka birisi istemişti forumda yapıp paylaşmıştım. Aratırsanız bulabilirsiniz. Bulamazsanız PM ile haberdar edin yardımcı olalım. hocam bende bulamadım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sihirliajans Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Modulu tekrar paylasirmisiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts