Tokra Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 (edited) Sziasztok, 1.6x verzió, alap téma. Létrehozom a termékjellemzőket, melyeket szeretnék legördülő ablakban megjeleníteni a termék mellett (100ml, 200ml stb.), de vakamiért nem jelenik meg. Már minden menüpontot végignéztem, elvileg minden jó, mégsem jelenik meg a legördülősáv. Hogyan határolható be a hiba, de akár az is lehet, hogy én csinálok rosszul valamit. Edited August 25, 2014 by Tokra (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diakro Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Ennek működnie kell. Nem igényel külön beállítást. A teljesítmény oldalon le lehet tiltani a tulajdonságokat, de akkor a termék szerkesztésekor ezt látnád. Amire gyanakszok, hogy nem Feature értékeket adtál hozzá, hanem Attribute értékeket. (azért nem magyarul írtam mert a magyar fordításokban nem túl szerencsés módon keveredik ez a kettő / tulajdonságok - jellemzők) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokra Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 (edited) Igen, ez volt az egyik baj. A másik, hogy nem tűnt logikusnak, hogy a kombinációk menüben kell ezt összehozni. Úgy véltem az arra való, hogy termékeket állítson össze a vevő, nem arra, hogy termék verziókat válasszon egy legördülő menüből. De így akkor már működik, köszönöm a segítséget! Edited August 25, 2014 by Tokra (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts