olcsoarukboltja Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 (edited) Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni: Egyik pillanatról,a másikra összeomlott az oldalam. Gyakorlatilag,jelen pillanatban használhatatlan. A kezdőlap bejön,a cms blokkok is rendesen mennek,a kategóriákat is meg lehet nyitni. Azonban a termékeket már nem lehet megnézni! Amikor rákattintok egy termékre,akkor tölt egy darabig,-majd "Fatal Error"üzenettel kifagy az oldal. Bekapcsoltam a "debug"-módot,és az alábbi hibaüzenetek jönnek: Strict Standards: Declaration of Dispatcher::loadRoutes() should be compatible with DispatcherCore::loadRoutes($id_shop = NULL) in/web/htdocs2/olcsoxxxxxxxxhu/home/www/override/classes/Dispatcher.php on line 16 Notice: Undefined index: id_category in /web/htdocs2/olcsoxxxxxxxxxhu/home/www/override/classes/Category.php on line 39 Notice: Undefined index: tab in /web/htdocs2/olcsoxxxxxxxxxxhu/home/www/override/classes/Category.php on line 39 Strict Standards: Declaration of Dispatcher::loadRoutes() should be compatible with DispatcherCore::loadRoutes($id_shop = NULL) in/web/htdocs2/olcsoxxxxxxhu/home/www/override/classes/Dispatcher.php on line 16 Warning hiba: fájl /web/htdocs2/olcsoxxxxxxxhu/home/www/modules/nqgatewayneteven/classes/Gateway.php, sor 28 [2] set_time_limit() has been disabled for security reasons El nem tudom képzelni mi lehet ez! Köszi,a segítséget előre is! Edited August 25, 2014 by olcsoarukboltja (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diakro Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Nem telepítettél egy modult? Vagy nem lett frissítve valamelyik? Csak egy tipp: Töröld az alábbi fájlokat: ./override/classes/Category.php ./override/classes/Dispatcher.php (előtte persze másold le őket, hogy vissza tudd tenni, ha nem ezekkel van a hiba) Illetve a hibaüzenetben említésre kerül a "nqgatewayneteven" modul. Ezt nem ismerem. Megpróbálhatod még ezt is kikapcsolni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olcsoarukboltja Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 (edited) On 8/25/2014 at 6:59 PM, diakro said: Nem telepítettél egy modult? Vagy nem lett frissítve valamelyik? Csak egy tipp: Töröld az alábbi fájlokat: ./override/classes/Category.php ./override/classes/Dispatcher.php (előtte persze másold le őket, hogy vissza tudd tenni, ha nem ezekkel van a hiba) Illetve a hibaüzenetben említésre kerül a "nqgatewayneteven" modul. Ezt nem ismerem. Megpróbálhatod még ezt is kikapcsolni. Hát,köszi a választ. Nos megpróbáltam törölni őket,de a hiba ugyanúgy fennál továbbra is. Most jött egy levél a tárhelyszolgáltatómtól,hogy megduplázták az adatbázisméretet. Ezzel lehet összefüggés,esetleg? Nem modultelepítéskor nyiffant ki. Egyszerűen épp egy képet illesztettem be az egyedi cms blokkba,amikor beugrott valami hibaüzenet. Azóta csinálja. Edited August 25, 2014 by olcsoarukboltja (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Hogy segítsünk, ha nem írsz PS verziószámot? Egyébként pedig diakro válasza igen jó volt. http://www.prestashop.com/forums/topic/284551-cart-and-login-not-working/?p=1434471 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olcsoarukboltja Posted August 26, 2014 Author Share Posted August 26, 2014 A ps verziószáma: 1.6.0.8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olcsoarukboltja Posted August 26, 2014 Author Share Posted August 26, 2014 On 8/25/2014 at 8:57 PM, pattila01 said: Hogy segítsünk, ha nem írsz PS verziószámot? Egyébként pedig diakro válasza igen jó volt. http://www.prestashop.com/forums/topic/284551-cart-and-login-not-working/?p=1434471 Igen,ez most megoldotta! Átneveztem a fájlt ,és most működik! Bár,okosabb nem lettem.... Köszönöm,a segítséget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 (edited) A hiba azért áll fent, mert még nem frissítettél 1.6.0.9-re, a jelenlegi stabilra. Az megoldja a problémát. Persze előtte mentés mindenképpen legyen! Edited August 26, 2014 by pattila01 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts