pardus3420 Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 merhaba Arkadaşlar admin sayfamda madulleri açmak istediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum ve hiçbir seçenek çalışmıyor geri gitmek ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorum var mı bana yardımcı olacak teşekkürler Modül avalaratax Önemli bir hata [PrestaShop]:require() [function.require]: Failed opening required '/home/nvrnykco/public_html/modules/avalaratax/backward_compatibility/backward.php' (include_path='/home/nvrnykco/public_html/tools/htmlpurifier/tek başına:.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Avalaratax modülünü veritabanından disable ederek tekrar dener misiniz? Ya da modules klasörüne giderek, ilgili modülün klasörün bulun, yedekleyin ve silin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pardus3420 Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 teşekkür ederim dosyasını sildim düzeldi modül sayfası açılıyor. disable seçeneğini bulamadım veritabanın da bunu nasıl yapabilirim öğreneyim en azından :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 (edited) Modules tablosunda ilgili modulun enable degerini 0 yapmalisiniz. Her modul bir id ile listelenir. Edited August 25, 2014 by MEG Venture (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pardus3420 Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 modul diye aratarak actığımda pek çok secenek çıkıyor, Avalaratax bu isimde bir seçenek göremedim Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Modul isimleri tabloda varmi hatırlamıyorum. Başka bir tabloda eşleşme tutuluyor olabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 (edited) Modul isimleri tabloda varmi hatırlamıyorum. Başka bir tabloda eşleşme tutuluyor olabilir. Merhaba ps_module tablosunda modüllerin isimleri ve auto increment ID değerleri vardır id_module name active version ps_hook_module tablosunda modülün yerleşim alanlarının ID numarası vardır. id_module id_shop id_hook position ps_hook tablosunda da yerleşim alanlarının ID ve ADI vardır. id_hook name description position live_edit İlişkiyi renkler ile gösterdim. Umarım yardımcı olur. Edited August 31, 2014 by MahmutGulerce (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts