m.razvan Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Salutare! Dupa cum observati in imagine, Bloc pentru Like Box Faceook imi apare asa, in loc sa fie ordonare una dupa alta. Dimensiunile blocului sunt 260 x 220, dar cand il introduc in footer, imi schimba dimensiunea lui. Ce as putea face ? Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Daca poti lasa si un link din site.Iar daca este in mentenanta iti poti trimite IP-ul.Doar din poza nu prea poti primi multe informatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyModule Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Salutare! Dupa cum observati in imagine, Bloc pentru Like Box Faceook imi apare asa, in loc sa fie ordonare una dupa alta. Dimensiunile blocului sunt 260 x 220, dar cand il introduc in footer, imi schimba dimensiunea lui. Ce as putea face ? Multumesc ! Alo, în dosar, schimba blockfacebook.tpl data-height="300" data-width="300" {if $facebookurl != ''} <div id="fb-root"></div> <div id="facebook_block" class="col-xs-4"> <h4 >{l s='Follow us on Facebook' mod='blockfacebook'}</h4> <div class="facebook-fanbox"> <div class="fb-like-box" data-href="{$facebookurl|escape:'html':'UTF-8'}" data-colorscheme="light" data-height="300" data-width="300" data-show-faces="true" data-header="false" data-stream="false" data-show-border="false"> </div> </div> </div> {/if} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts