john54 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 (edited) Witam, chcę żeby w koszyku wyświetlały się cena jednostkowa np. za kg produktu które są dodane już w produkcie na stronie produkty wyświetla się to przez np. {$product->unity} a jak to zrobić na stronie koszyka w pliku shopping-cart-product-line.tpl ? Edited August 24, 2014 by john54 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 nie wiem dokładnie czego konkretnie potrzebujesz, ale cenę produktu (za sztukę, nie sumę wszystkich) wyświetlasz za pomocą {convertPrice price=$product.price} (w shopping-cart-product-line.tpl) jednak jak wskazałem na początku nie wiem o co chodzi, w tytule mowa o wymiarach, w treści mowa o cenie możesz nieco wyjaśnić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 john54 Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 tak w tytule jest błąd. W panelu administratora do produktu jest możliwość dodania "ceny jednostkowej" np. cena z kg lub m^2. Gdzie podaje się cenę i jednostkę. Na stronie produktu w sklepie ta cena i jednostka się wyświetla ale już w koszyku nie. Na stronie produktu za wyświetlenie jednostki odpowiedzialny jest kod {$product->unity} a za wyświetlenie ceny jednostkowej {$product->unit_price_ratio}. I moje pytanie jak wyświetlić w koszyku tą cenę razem z jednostką. Przepraszam za zamieszanie z tematem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 john54 Posted August 26, 2014 Author Share Posted August 26, 2014 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
john54
Witam,
chcę żeby w koszyku wyświetlały się cena jednostkowa np. za kg produktu które są dodane już w produkcie na stronie produkty wyświetla się to przez np.
a jak to zrobić na stronie koszyka w pliku shopping-cart-product-line.tpl ?
Edited by john54 (see edit history)Link to comment
3 answers to this question
Recommended Posts