Jump to content
  • 0

Po wejściu na produkty biała strona...

gnusny

Question

Witam

Ostatnimi czasy pojawił mi się problem z moim sklepem Prestashop v. 1.5.6.0

Strona frontowa działa prawidłowo lecz przejście do menu produktów lub na jakikolwiek produkt przechodzi mi do strony produktu i wyświetla białą stronę.

Podobnie jest przy wejściu do koszyka, mapy strony....

W panelu administratora działa chyba wszystko oprócz zarządzania produktami...

Tak myślę... czy posypała się baza danych?

Czy może da się poczyścić bazy z pod panelu administratora??

Proszę o pomoc bo jakoś nie mogę sobie z tym poradzić.

Strona sklepu: www.solbit.pl

Pozdrawiam i dziękuję za ewentualne uwagi.

gnusny

Edited by gnusny (see edit history)

14 answers to this question

Recommended Posts

• 0

ok, udało się...

wyskoczyło:

Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 311296 bytes) in /var/www/virtual/solbit.pl/htdocs/cache/smarty/compile/eb/35/bc/eb35bc10bf1fa94fe12da2968364ec125f409fc5.file.blockcart.tpl.php on line 180

podpowiecie?

Edited by gnusny (see edit history)

• 0

Ja miałem dzisiaj podobny problem z białą stroną prduktów. Wyświetlał się jedynie napis FATAL ERROR.

Okazało się, że winny jest moguł wishlist. Chyb abyła ostatnio jakaś aktualizacja tego modułu i zaczęło się krzaczyć. Po jego wyłączeniu jest ok. Używam szablonu warehouse.

• Like 1

• 0

Ja miałem dzisiaj podobny problem z białą stroną prduktów. Wyświetlał się jedynie napis FATAL ERROR.

Okazało się, że winny jest moguł wishlist. Chyba była ostatnio jakaś aktualizacja tego modułu i zaczęło się krzaczyć. Po jego wyłączeniu jest ok. Używam szablonu warehouse.

Jeśli miał ktoś problem podobny do mojego to po aktualizacji wishlist już on nie występuje.

• 0

Hey

mam podobny problem tyle tylko że wł błędy i nic to nie daje z doświadczenia wiem ze z reguły był to problem po stronie któregoś z modułów ale chyba nie tym razem, a wszystko zaczęło się od momentu aktualizacji do wyższej wersji z 1.6.0.9 do 1.6.1.1 i wszystko bez żadnych błędów poszło gładko tylko nagle przestało wyświetlać mi zakładkę z produktami w back-office tak poza tym wszystko gra i buczy. Dodam ze sklep stoi na Hostingu Futurehost i w sklepie pojawił się komunikat od momentu aktualizacji aby zwiększyć poziom minimalnej pamięci i to jestem  w stanie załatwić z usługodawcą tylko czy to ma związek? Dodam że jest też informacja o tym że nie wszystkie moduły mogą być uruchomione z powodu małej pamięci. Ma ktoś jakiś pomysł na to?