xmagikx Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 (edited) Witam! Potrzebowałbym pomocy przy drobnej zmianie w panelu admina, mamy dużo produktów i nazwy wielu są podobne jak nie identyczne i przy zamówieniach ciężko się połapać, co sie w zasadzie sprzedało, a kliknie na każdy z osobna i oglądanie w powiązaniach jest dość czasochłonne, czy mogłby ktoś podpowiedzieć co i gdzie dopisać (bo niestety na własną rękę szukałem bez rezultatów) żeby się to wyświetlało obok nazw produktów na stronie zamówień. Z góry bardzo dziękuję i życzę udanej niedzieli PS. Wersja presty to 1.5.4 Edited August 24, 2014 by xmagikx (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 czy chodzi Ci o to, aby na liście produktów pojawiła się kolumna z "producentem" tak jak je screenie który załączyłem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmagikx Posted August 24, 2014 Author Share Posted August 24, 2014 czy chodzi Ci o to, aby na liście produktów pojawiła się kolumna z "producentem" tak jak je screenie który załączyłem? Tak Chodzi mi dokładnie o to Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 no to tutorial jest tutaj: producent przy produktach na stronie zamówienia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 wprawdzie jest to tutorial oparty o prestashop 1.6 jednak z powodzeniem można go wykorzystać w PS 1.5 w ps 1.5 jest kod: (w helpers/view/view.tpl) <table style="width: 100%;" cellspacing="0" cellpadding="0" class="table" id="orderProducts"> <tr> <th height="39" align="center" style="width: 7%"> </th> <th>{l s='Product'}</th> <th style="width: 15%; text-align: center">{l s='Unit Price'} <sup>*</sup></th> a _product_line.tpl jest identyczny nie powinno być żadnych problemów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmagikx Posted August 24, 2014 Author Share Posted August 24, 2014 Wielkie dzięki uratowałeś mi życie! I od dzisiaj śledzę Twojego bloga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts