Fastarrow Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Ahojte, nainstaloval jsem si novou PS a konečně jsem se mi podařilo převést objednávky a zákazníky z verze 1.4.7, ale ikdyž jsem vymazal tabulky a nechal tam jen své aktuální objednávky, tak mi to háže nesmysl Prodeje 671 885 Kč Objednávky 5 156 Hodnota košíku 130 Kč Návštěvy 318 952 Úspěšnost prodeje 1.62% Čistý zisk 232 684 Kč na nástěnce. Nevíte jak to mohu uvést do reálných čísel? Někde to načítá asi zkušební data. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Záleží co vše jste z původního eshopu importoval... jinak už při instalaci(pokud jste neprováděl upgrade) je možné nainstalovat eshop bez demodat. Zkuste případně znovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fastarrow Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 Záleží co vše jste z původního eshopu importoval... jinak už při instalaci(pokud jste neprováděl upgrade) je možné nainstalovat eshop bez demodat. Zkuste případně znovu. zkopiroval jsem tabulky klientů a objednávek včetně historie... Předtím byly demodata na nástěnce. Zboží jsem vymazal (demo zboží) z dtb, ale na nástěnce to zůstalo.. Tak nevím z čeho statistiky čerpají... Instlaovat znovu už to nebudu. btw: jak se dá nainstaloval novy eshop bez demo dat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fastarrow Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 Tak jsem znovu teda ač nerad nainstaloval celý eshop a po zadání dat pro přístup k dtb, se to nainstalovalo komplet celé bez dalších dotazů - SAMOZŘEJMĚ VČETNĚ DEMO DAT. Takže jdu hledat ve foru jak smazat zkušební data... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fastarrow Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 vyřešeno. Vpravo dole vypnout DEMO mode - na nástěnce. Po nainstalování doporučuju: jít do moduly - tam zadat ctrl + F "cleaner" - pokud není nainstalováno tak samozřejmě nainstalovat a pak postupně od vrchu až dolů vyčistit a provést vše co nabízí. Musíte souhlasit a přepnout vypínač na ANO - že víte co děláte. Smažete zkrátka úplně všechny data... I pak jsou na nástěnce demo data, takže pak zajít vpravo dolů a vypnout na přepínači... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts