sw4all Posted August 22, 2014 Share Posted August 22, 2014 (edited) Přináším Vám návod jak přidat do emailové šablony odběrní místo modulu Uloženka.Když jsem řešil modul Zásilkovna, nabídl mi jeden z rádců kód pro Uloženku.Nemohl jsem jej rozchodit a proto jsem se rozhodl jít dále v jeho šlépějích a kód poupravit a doplnit.Upozornění: jméno dopravce musí být Uloženka.Odchytává se část názvu a to konkrétně "enka" !!! Návod pro Prestashop 1.6Budou se modifikovat tři soubory:A. www/modules/mailalerts/mailalerts.phpB .www/themes/vaše téma/modules/mailalerts/mailalerts.phpC. www/themes/vaše téma/modules/mailalerts/mails/cs/new_order.html 1. otevřete si soubor A. a B. přejděte na řádek 333 a vyhledejte $template_vars = array( '{firstname}' => $customer->firstname, '{lastname}' => $customer->lastname, ....... 2. před tyto řádky vložte následující kód //* nově přidána pobočka uloženky v emailu *// $pobocka_cookie = Context::getContext()->cookie->ulozenka; $ulozenka_xml = _PS_MODULE_DIR_.'ulozenka/ulozenka.xml'; $xml_u = simplexml_load_file($ulozenka_xml); foreach($xml_u->branch as $pobocka_ulozenky) if (StrPos ($carrier->name, "enka") && $pobocka_ulozenky->shortcut == $pobocka_cookie) $adresa_pobocky = '<br /> <strong>Pobočka: </strong>'.$pobocka_ulozenky->street. ' '.$pobocka_ulozenky->houseNumber.', '.$pobocka_ulozenky->zip.' '.$pobocka_ulozenky->town; 3. za tyto řádky doplňte $template_vars = array( '{firstname}' => $customer->firstname, '{lastname}' => $customer->lastname, '{pobocka}' => $adresa_pobocky, ...... 4. uložte oba soubory A. a B. 5. otevřete soubor C.přejděte na řádek 220 a vyhledejte <p style="border-bottom: 1px solid #D6D4D4; margin: 3px 0 7px; text-transform: uppercase; font-weight: 500; font-size: 18px; padding-bottom: 10px;" data-html-only="1">Doručení</p> <p><strong>Dopravce:</strong> .. .. .. </td> <td style="padding: 7px 0;" width="10"> </td> </tr> </tbody> </table> </td> </tr> <tr> <td class="space_footer" style="padding: 0!important;"> </td> 6. doplňte nebo zaměňte <p style="border-bottom: 1px solid #D6D4D4; margin: 3px 0 7px; text-transform: uppercase; font-weight: 500; font-size: 18px; padding-bottom: 10px;" data-html-only="1">Doručení</p> <p><strong>Dopravce:</strong> {carrier} {pobocka} </p> <p><span style="color: #555454; font-family: Open-sans, sans-serif; font-size: small;"><span style="color: #777;"><br /> <span style="color: #333;"><strong>Platba:</strong></span> {payment} </span> </span></p> </td> <td style="padding: 7px 0;" width="10"> </td> </tr> </tbody> </table> </td> </tr> <tr> <td class="space_footer" style="padding: 0!important;"> </td> 7. uložte soubor C. Jestli Vám tato úprava pomůže, ohodnoťte prosím tento příspěvek LIKE. Výsledek jako na obrázku: Edited August 22, 2014 by sw4all (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts