tamer Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 Fiyat güncellemesi yapmaya çalıştığım zaman product must be in the default category hatası alıyorum . ama katagorisi hepsi seçili yardımcı olabilicek arkadaş varsa çok makbule geçer . hayırlı günler Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Merhabalar Sayfalarınızda javascript hataları oluşmuş olabilir mi ? Chrome tarayıcısında F12 ile görebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEG Venture Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Tahminim, yönetim panelinde sayfayı açtığınızda fiyatı çok hızlı değiştiriyor ve Kaydet butonuna tıklıyorsunuz. Diğer sekmeler ve içerikleri yüklenmeden save komutu çalıştığında kategori sekmesini boş değerlendiriyor ve bu hatayı alıyorsunuz. İsterseniz fiyatı değiştirdikten sonra tüm sekemelere bakın, içleri dolu mu kontrol edin ve tekrar burada görüşelim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamer Posted August 27, 2014 Author Share Posted August 27, 2014 Sorun Devam Etmektedir. Ürünün Katagorisini değiştirdim ama yine aynı. ürünü açıp biraz zaman vererek hatta aynı yazıları silip ekleme yaparak ve bütün alanları kontrol ederem kaydettim sorun devam ediyor. ama bazı ürünlerde düzeltme yapmaktadır. bazılarında yapmamaktadır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted August 29, 2014 Share Posted August 29, 2014 Hosting ile alakalı bir durum....aynı sistemi başka bir sunucu firması veya localhost a aldığınızda sorun olmadığınızı göreceksiniz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts