Dezmus Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 Mam problem z założeniem sklepu, próbowałem go stworzyć wedle poradnika na stronie X ale coś mi nie wychodzi, macie może jakąś inną stronę gdzie wszystko krok po roku jest opisane?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 nie wiem co ty tam wyczytałeś, na tej stronie kompletnie nic nie ma prewencyjnie usuwam link więcej ciekawszych rzeczy znajdziesz na oficjalnej stronie: http://www.prestashop.com/blog/pl/2014/05/14/jak-zainstalowac-prestashop/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 A ja dzisiaj byłem w księgarni i napotkałem książkę o prestashop - wydanie 2014 pobieżnie ją przejrzałem (chyba tylko o wersji 1.5), odnosi się do podstawowych aspektów instalacji presty (baza danych, instalacja i konfiguracja zaplecza), wydaje się być przydatna dla laika. Nie będę pisał jakiego wydawnictwa, podam że autor to Witold Wrotek, jak ktoś będzie chciał to sobie wygoogla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Dezmus
Mam problem z założeniem sklepu, próbowałem go stworzyć wedle poradnika na stronie X ale coś mi nie wychodzi, macie może jakąś inną stronę gdzie wszystko krok po roku jest opisane??
2 answers to this question
Recommended Posts