kostasza Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 Witam serdecznie, Przeniosłem swój sklep do innego katalogu w obrębie tego samego serwera, dokładniej mówiąc na nową domenę. 1. W SEO&URL (domena sklepu i domena SSL) zmieniłem na nową domenę. 2. Przekopiowałem całą zawartość sklepu do nowego katalogu. 3. Sprawdziłem w bazie danych zawartość php_shop_url domain: adresnowejdomeny.pl domain_ssl: adresnowejdomeny.pl Więc wydaje się być ok. 4. Wyczyściłem cashe 5. Usunąłem plik htacces 6. Włączyłem i wyłączyłem przyjazne linki Sklep niby działa, jednak prawie wszystkie linki w menu nie działają, przenoszą na stronę główną sklepu (na nową domenę, nie starą). Cała reszta póki co wydaje się być ok. Wersja presty: 1.6.0.5 Dodam jeszcze, że nie usunąłem zawartości katalogu starej presty (tego ze starą domeną). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 w preferences > seo & urls wszystkie zmiany wprowadzane w bazie są widoczne? najepiej zmiany wprowadzić tam, przycisk "save" spowoduje wygenerowanie nie tylko pliku htaccess ale i cały szablon zostanie przekompilowany z uwzględnieniem nowych ustawień Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasza Posted August 21, 2014 Author Share Posted August 21, 2014 Wygenerował się nowy htacces i wszystko pięknie śmiga . Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts