Jack020 Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 (edited) Zdravím, nikde jsem to nenašel, a proto se zeptám zkušenějších. Tvořím eshop, zatím řeším objednávky a při jednom kroku mám možnost Přidat novou adresu, chtěl bych , aby uživatel neměl možnost přidávat další adresu ale pouze měnit tu, kterou zadal v předchozím kroku. Pomohl by mi někdo s tím ? Díky Prestashop 1.6 Jedná se o objednávku bez registrací. Našel jsem něco na tomto fóru, ale nefungovalo mi to Edited August 21, 2014 by Jack020 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 (edited) jedna fakturacni a druha dodaci ... rusit jednu je nesmysl . Edited September 9, 2014 by djmila (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted November 16, 2014 Share Posted November 16, 2014 Souhlasím s tím, že je tak trochu nesmysl tu možnost skrývat, ale pokud na tom trváte, zašlete odkaz na Váš web, můžu se na to ve volném čase podvíat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts