pardus3420 Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 merhaba; localhost a kurup düzenlediğim prestashop sitemi yayınlamak istiyorum. FTP ile dosyaları hostinge aktardım, sql verileri içeri aktardım, veritabanı oluşturdum ancak bu hatayı alıyorum. nasıl düzelteceğim. şimdiden teşekkürler Veritabanına bağlantı kurulamıyor: [28000] [kullanıcı için Erişim engellendi 1045] 'nvrnykco_presta'@SQLSTATE'localhost password: YES)' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 config/settings.inc.php aşağıdaki alanı düzenleyin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pardus3420 Posted August 22, 2014 Author Share Posted August 22, 2014 cevabınızı uyguladım şahin bey şimdiki hata ekrandaki gibi şimdi ne yapayım Sayfa bulunamadı Sayfada özel bir şey aradıysanız Yandex'e sorun: Bul Teknik bilgiTeknik bilgi: hata connectionfailure Link to comment Share on other sites More sharing options...
pardus3420 Posted August 22, 2014 Author Share Posted August 22, 2014 Merhaba bu anlatılanları yaptım ancak yeni hata uyarısı ekteki gibi şimdi ne yapmalı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted August 22, 2014 Share Posted August 22, 2014 admin paneli açmalısınız...site ana sayfası çalışmaz....admin paneli açtıktan sonra...aşağıdaki işlemi yapmalısınız.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pardus3420 Posted August 22, 2014 Author Share Posted August 22, 2014 temel url bölümünde kullanılacak ismi webserver üzerinde nasıl bulabilirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
pardus3420 Posted August 22, 2014 Author Share Posted August 22, 2014 bu arada admin sayfası da açılmıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pardus3420 Posted August 22, 2014 Author Share Posted August 22, 2014 bu değerleri sql verileri dışa aktar demeden önce mi yapacaktım ben olduğu gibi sql dosyaları içe aktarım yaptım. şimdi düzeltme şansım yok mu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pardus3420 Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 siteyi baştan hostinge kurdum diğer türlü sorun çıkardı. şimdi yenide sayfamı düzenlemeye çalışıyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
grafikerinbiri Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Merhabalar, Bu sorunu şu şekilde aşabilirsiniz: Localhostta yüklü prestashop hesabının kontrol paneline girin. Yukarıda arkadaşın anlattığı gibi Ayarlar > Seo & Url kısmından site isminizi yayın yapacağınız adres olarak değiştirin. www.sitesimi.com Localhosttan siteye erişmeye çalışın. Size şuanki sitenizin verdiği hatayı localhost için almanız gerekiyor. Yani www.siteismi.com'a erişilemiyor vb tarzında. Genel mantığını size anlatayım: Siz bu sistemi localhostta kurduğunuz için aslında www.başkabirsiteismi.com olarak kurmuş oluyorsunuz. Kendi sitenize aynı verileri kopyaladığınız zaman ise www.benimyenisitem.com adresi üzerinden erişmeye çalışıyorsunuz fakat ayarlarda başkabirsiteye bağlı olduğu için hata veriyor. Bilmem anlatabildim mi Veritabanıyla ilgili sormuş olduğunuz soru ise şöyle çözülebilir: Webdeki veritabanını kopmle kaldırın Bahsettiğim ayarları yaptıktan sonra localhosttan veritabanını tekrar dışarı aktarın. Dışarı aktarmış olduğunuz veritabanını tekrar webe yükleyin Bu ayarları yapmak için hosta yüklemiş olduğunuz dosyaları silmenize gerek yok! Çünkü sizin ayar sorununuz veritabanındaki bilgilerden kaynaklanıyor. Geçmiş olsun Link to comment Share on other sites More sharing options...
pardus3420 Posted August 28, 2014 Author Share Posted August 28, 2014 grafikerinbiri merhaba teşekkür ederim cevabın için. cpanelim de script secenekleri içinde prestashop vardı oradan otomatik veri tabanı oluşturup sıfırdan sitemi kurdum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts