qwarantanna Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 Witam, jak mam ustawić koszty przesyłki w zależności od wpłaty na konto lub płatności przy odbiorze? Potrzebuję tak: Przelew na konto bankowe Koszt wysyłki Poczta Polska 7,50 zł Kurier UPS 21,00 zł Wysyłka za pobraniem Koszt wysyłki Poczta Polska 14,00 zł Kurier UPS 25,00 zł Ustawiłem metody wysyłki poczta i kurier i wstawiłem kwoty ale są takie same do obu metod płatności a potrzebne inne w zależności od rodzaju wpłaty Strona http://www.tricentre.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 qwarantanna Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 nikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Jak nikt? W szukajce wystarczy wpisać ship2pay (ship to pay), lub payments2carrier, cash on delivery (COD), tematy ostatnio dość często poruszane więc nic dziwnego że nikt tutaj nie odpisuje ponieważ natłok identycznych wątków skutecznie zniechęca do powielania odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 qwarantanna Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 dzięki - jak znam nazwy to i poszukam - ale jak nie wiem nawet czego szukać to i pytam najpierw Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 To wszystko są moduły, a jak już wcześniej wspomniałem ostatnio co chwile temat poruszany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
qwarantanna
Witam,
jak mam ustawić koszty przesyłki w zależności od wpłaty na konto lub płatności przy odbiorze? Potrzebuję tak:
4 answers to this question
Recommended Posts