istemsiz Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 (edited) Merhabalar ; Kategorileri oluşturuyordum , denemek için bir ürün ekleyerek işlemlere başladım fakat ürün eklerken bir iki önemli problemle karşılaştım bunlar ; 1-ürün resmi ekle butonuna tıklayınca buton aktif olmuyor ürün ekleme penceresi açılmıyor. 3. ekli dosya... 2-aynı sayfada ürün fiyatını girip kaydet deyince "Ürün en az bir kategoride olmalı" "Ürünler geçerli bir kategoride olmalı" , hata mesajlarını alıyorum. 3-ürüne kategori eklediğimde ise "Ürünler geçerli bir kategoride olmalı" , hata mesajını alıyorum. 3-İlk ekli dosyada kategori ekleme biçimini gösterdim acaba eksik bir şey mi yapıyorum ? 4-Birde konfrigasyon bilgilerine girince şu tip mesajlar aldım önceden almıyordum. Ekli ikinci dosyadak ki gibi ; Çözüldü : Aşağıdaki belirttiğim ikinci satırı girdiğim için alıyorumdur. 5- Daha önce deneme siparişlerini silmek için 2. satırdaki kodu eklemiştim , ve ürünleride sağ taraftaki buttonda çıkan sil komutuyla sildim acaba onun bir etkisi olabilir mi? $this->addRowAction('view' $this->addRowAction('delete' Şuan elim kolum bağlandı ne olduğunu çözebilmiş değilim , ürün resimi eklersem diğer sıkıntılarıda çözerim diye düşünüyorum umarım sistemi baştan kurun gibi bir çözüm önermezsiniz inanılmaz ayarlar yaptım , uğraşmak kabus gibi olur gerçekten. İlginize teşekkür ederim. Not : Sistemde başka hiç bir ayarı kurcalamadım kod olarak sadece yukarıda belirttiğim şekilde...bir ayar yaptım..... Kolay gelsin.... Konuyu tekrardan şu linke açtım bunu silin lütfen.... http://www.prestashop.com/forums/topic/351244-%C3%BCr%C3%BCnlerime-resim-ekleyemiyorum/ Edited August 16, 2014 by istemsiz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Kaynak kodları ile oynamayın..oynadıysanız orjinal dosyalarını üzerine yazdırın...prestashop ta bu tür hataların hiç biri yoktur... Boşuna zaman kaybetmeyin hosting değiştirin...kullandığınız hosting yeni nesil java ve ajax kodlarına destek vermiyor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
istemsiz Posted August 17, 2014 Author Share Posted August 17, 2014 Hosting değiştirmek son çare , şu dosyaları üzerine yazma işini biraz daha net açıklayabilirmisiniz . En azından bunu deneyeyim olmazsa hosting firmasıyla detaylı bir görüşürüm....orjinal presta paketi indirim ftp programı ile üzerine mi yazayım ? Malesef konu hakkında bilgim yok yardımcı olursanız çok memnun olurum.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Evet FTP programı ile bire bir üzerine yazdırın.... Sistemi localhost'a kurarak deneyebilirsiniz.... Buradaki programı kullanarak bilgisayarnız da localhost oluşturun...aşağıdaki video izleyerek sistemi localhost'a kurun.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Localhost kurulumu aşağıdaki gibidir.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
istemsiz Posted August 31, 2014 Author Share Posted August 31, 2014 Şahin bey konuya yeni uğradım ; Tekrardan kurulum yaptığım için sorunumu halletmiştim fakat bu bilgilerde çok yararlı oldu çok teşekkür derim.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts