igifar Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 سلام کسی میدونه چطور قالب پیش فرض پرستشاپ رو راست چین کرد البته پرستاشاپ 1.6.0.9 و فارسی کردن کامل تقویم پرستاشاپ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 سلام دوست عزیز اگه به همین راحتی بود که الان 60 تا انجمن پشتیبانی پرستاشاپ و ده ها نسخه مختلف فارسی داشتیم. باید صبر کنید تا نسخه جدید فارسی منتشر بشه موفق باشید Link to comment Share on other sites More sharing options...
igifar Posted August 13, 2014 Author Share Posted August 13, 2014 دوست عزیز و بزرگوار خوب ما هم منتظر هستیم ولی توی سایت درصد پیشرفت پرستاشاپ رو 90 زده ولی متاسفانه هنوز خبری نشده مثلا اینکه تا 90 رو فوق العاده رفتن و پروژه تعطیل شده 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 سلام جواب شما در انجمن خودمون هم داده شد اون پست مربوط به سال 2011 هست که شما خوندید. درصد ترجمه در حال حاضر 99درصد هست و به زودی نسخه جدید ارائه میشه موفق باشید 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
igifar Posted August 13, 2014 Author Share Posted August 13, 2014 www.prestashop.com/en/translations داداش اگه به این لینک نگاه کنی میبینی مال امسال هستش نه2011 بعدشم اگه روی 99 درصد باشه که واقعا ایول داره 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 سلام ترجمه های پرستاشاپ خیلی وقته که به سایت کرودین منتقل شده اند موفق باشید 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
igifar Posted August 14, 2014 Author Share Posted August 14, 2014 دوست عزیز لینک دانلود رو بهمون میدین تا استفاده کنیم 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 سلام چیزی نیست که قابل دانلود و استفاده باشه این ترجمه ها بصورت خودکار به پرستاشاپ منتقل میشه شما در قسمت به روز رسانی زبان، در بخش مدیریت میتونید ترجمه ها رو آپدیت کنید اگه قصدتون کمک در ترجمه است به مسیر https://crowdin.com/project/prestashop-official/fa برید و عضو بشید تا تائیدتون کنم و بتونید در ترجمه پرستاشاپ کمک کنید. موفق باشید 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
igifar Posted August 14, 2014 Author Share Posted August 14, 2014 الان عضو شدم ودر حال ترجمه هستم 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
igifar Posted August 14, 2014 Author Share Posted August 14, 2014 پس چرا تایید نمی فرمایید Link to comment Share on other sites More sharing options...
igifar Posted August 14, 2014 Author Share Posted August 14, 2014 من روی join کلیک میکنم به ترجمه ها وصل نمیشه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 سلام تائید شد ممنون از همکاری شما موفق باشید Link to comment Share on other sites More sharing options...
igifar Posted August 14, 2014 Author Share Posted August 14, 2014 مهندس این مشکل محصولات مجازی چرا باید حتما موجودی داشته باشه در صورتی که محصولات مجازی که موجودی ندارن Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted August 14, 2014 Share Posted August 14, 2014 سلام میتونید مدیریت موجودی رو از تنظیمات>>محصولات غیرفعال کنید موفق باشید Link to comment Share on other sites More sharing options...
igifar Posted August 15, 2014 Author Share Posted August 15, 2014 سلام میتونید مدیریت موجودی رو از تنظیمات>>محصولات غیرفعال کنید موفق باشید سلام این راست چین کردن پرستاشاپ 1.6.0.9 و عرضه 1.6.0.10 کی هستش چون لا توجه به معنی بعضی خط ها نسخه 10 مثلا اینکه امکاناتش خیلی زیاد تر شده Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghamnadaram Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 سلام دوستان من به فارسی سرچ کردم انجمن پرستا ولی چند تا سایت اومد بالا حالا از کجا میشه فهمید کدوم اصل کاری هستند .آخه من میخوام نسخه فارسی سازی شده اونها رابگیرم و همه هم ادعا دارند که ما فارسی سازی کردیم . سایت سکه Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 سلام دوست عزیز از اونجا که ما مدیر همین بخش فارسی انجمن اصلی هستیم و همچنین مدیر بخش ترجمه های پرستاشاپ در سایت کرودین هستیم و باز هم همچنین در ارائه نسخه های جدید با سایت اصلی همکاری نزدیک داریم و راستچین سازی بخش نصب نسخه اصلی پرستاشاپ توسط ما انجام شده ، میشه نتیجه گرفت که انجمن اصلی پرستاشاپ پارسی ، انجمن ماست : ipresta.ir دامنه قبلیمون هم presta-shop.ir که تغییر داده شد. در ضمن تا به حال به غیر از انجمن ما کسی نسخه فارسی ارائه نکرده (سایتهای دیگه همه نسخه ما رو کپی کردند) و همچنین ما تنها به نسخه انجمن خودمون پشتیبانی میدیم چون مطمئن هستیم که دستکاری نشده و سالم هست. موفق باشید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silent Sun Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 سلام، خسته نباشید، چنتا سوال اگه شما ادمینی اینجا هستی چرا رو اکانتت زده Members؟ من تو بیشتر سایت های cms (دیدم که فروم انجمن پارسی یا زبان های دیگه درج شده، تو سایت پرستا هم درج شده؟ (لینک نسخه 1.6.1.0 کی منتشر میشه؟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 سلام همه اعضای تیم ما که اینجا ادمین نیستند. ادمین انجمن ما با نام مهرشاد ذاکریان ، اینجا هم مدیر هستند اینم لینکش : https://www.prestashop.com/forums/user/279237-mehrshad-zakerian/ .در بخش ترجمه البته همه مدیران انجمن فارسی و حتی چند نفر از اعضای فعالمون هم مدیر هستند نه دوست عزیز در سایت پرستاشاپ لینک ما درج نشده و البته لینک هیچ انجمن دیگه ای هم از سایر زبانها درج نشده چون پرستاشاپ نمایندگی رسمی دیگه ای نداره. نسخه جدید هم به محض اینکه اطمینان حاصل کنیم پایدار هست و مشکل خاصی نداره منتشر خواهد شد. انتشار نسخه 2 تا 3 روز بیشتر طول نمیکشه ولی قبلش باید این اطمینان وجود داشته باشه که مشکلی نداره و قابل استفاده هست. موفق باشید Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silent Sun Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 ممنون از پاسخگوییتون چه تاریخی منظر نسخه جدید باشیم Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 سلام بهتره که از انجمن فارسی پیگیری کنید . فکر نمیکنم زود تر از دو هفته دیگه منتشر بشه. دانوش در انجمن فارسی مسئول این کار هست که خودش اطلاعات لازم رو به زودی میذاره موفق باشید Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghamnadaram Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 آقا خدا خیرشون بده بابت این ترجمه ها و کسانی که بابتش زحمت میشکند . واقعا براشون آرزوی سلامتی میکنم . اینم سایت منه که با این زحمت این دوستان پاربرجاست . خرید سکه 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farnamjam Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 با تشکر از اطلاع رسانی شما مقالات ترجمه شده فارسی Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiaMode Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 سلام دوستان کسی میدونه چطور تاریخ رو تبدیل به شمسی کنیم؟منظورم فرمت تاریخه مث 2017 و 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts