duymayankalmadi Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Herkese merhaba. Prestashop Ver. 1.6.0.9 kullanıyorum ve gördüğüm bir eksiklik ülkemizde, fatura kesmek için gerekli olan Tc Kimlik / Vergi No ve Firmalar için de vergi dairesi alanlarını bulamamış olmam. Kullandığım sürümün türkçe dil dosyasında adres ile ilgili bölümlere baktığımda " UKB / VKN / YKN " gibi bir alan var. fakat adres kayıt ederken veya daha sonrasında güncelleme yaparken bu alanı sormuyor. Bunu nasıl aktif edebilirim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 (edited) Edited February 3, 2017 by Şahin YILDIZ (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duymayankalmadi Posted August 15, 2014 Author Share Posted August 15, 2014 Çok teşekkürler. Orada olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
burakco Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 şahin bey dediğiniz gibi ayarlardan "kdv numarası gerekli mi" özelliğini aktif ettim. b2b özelliğide aktif sistemde, ama toptan müşterilerin fatura bilgilerinide almak için ne yapmam gerekiyor? vergi dairesi adını alamadım mesela? siret ve ape diye 2 input alanı var onlarda text kabul etmiyor. bu sorunu nasıl çözebilirim? site adresi : http://www.biolifeurunleri.com sürüm : 1.6.0.9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 vergi dairesi adı isteği saçmalığı sadece Türkiye'de olduğu için böyle bir özellik eklenmemiş, adres2 alanının adını değiştirerek bu sorunu çözebilirsiniz... tabi bu alanı satırını şabon kaynak kodlarında satırını değiştirdiğinizde işleminizi tam olarak çözmüş olursunuz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 eklemiş olduğunuz resimler görüntülenemiyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Düzeltilmiştir... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 1.6.1.13 de ülkelere tr yazıyorum türkiye çıkmıyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 1.6.1.13 de ülkelere tr yazıyorum türkiye çıkmıyor tr yazmana gerek yok en son sayfaya gir sanırım 212 cisi orada türkiye var Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Tr yerine Ülke isminin baş harflerini yazarak bulabilirsiniz. Örnek: Türkiye için, Ülke adı kısmına "Tür" yazarak arama yapabilirsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 tür yazıyon çımıyor resimle bulup göstermisin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted June 23, 2017 Share Posted June 23, 2017 Merhaba, asagidaki linkte belirttim. https://image.prntscr.com/image/Zk-ACBarQIyNoxomtDoKHQ.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Merhaba, asagidaki linkte belirttim. https://image.prntscr.com/image/Zk-ACBarQIyNoxomtDoKHQ.jpg bu bilgi için tşkler eyaletlerde tür yazınca çıkmıyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts