pszczola36 Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Witam i od razu prosze o wyrozumiałośc. Mam moduł Credit card offline payment - physical POS który podaje mi dane z karty a kupujacy dostaje potwierdzenie zapłaty ale fizycznie pieniadze nie zmieniaja miejsca ,,postoju,,. moze ktos wie i mi doradzi co mam zrobic i jak te pieniadze fizycznie zciągnąc na moje konto? Dziekuje z góry za rade Mariusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 witam skąd ten moduł masz? jest darmowy? ale fizycznie pieniadze nie zmieniaja miejsca ,,postoju,,. nie bardzo rozumiem, pieniądze są u jakiegoś pośrednika? czy co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pszczola36 Posted August 13, 2014 Author Share Posted August 13, 2014 witam skąd ten moduł masz? jest darmowy? nie bardzo rozumiem, pieniądze są u jakiegoś pośrednika? czy co? Moduł nie jest darmowy. Kupiłem go na tym portalu presty. pieniadze po prostu nie sa zciągane z konta kupujacego czyli nadal on jest w ich posiadaniu. Kupujący dostaje jedynie informacje ze zapłacił z karty i nic wiecej. Kiedy napisałem do obsługi portalu przekierowali mnie do twórcy tego modułu i jego odpowiedz była taka ze wszystko jest ok bo ,,moduł działa i jest przeznaczony do innych płatności,,Ale jakich bo miał on akceptowac płatnosci kartami czyli dla mnie powinien zciagnac pieniadze od kupujacego i przelac na moje konto Link to comment Share on other sites More sharing options...
pszczola36 Posted August 14, 2014 Author Share Posted August 14, 2014 Moduł nie jest darmowy. Kupiłem go na tym portalu presty. pieniadze po prostu nie sa zciągane z konta kupujacego czyli nadal on jest w ich posiadaniu. Kupujący dostaje jedynie informacje ze zapłacił z karty i nic wiecej. Kiedy napisałem do obsługi portalu przekierowali mnie do twórcy tego modułu i jego odpowiedz była taka ze wszystko jest ok bo ,,moduł działa i jest przeznaczony do innych płatności,,Ale jakich bo miał on akceptowac płatnosci kartami czyli dla mnie powinien zciagnac pieniadze od kupujacego i przelac na moje konto Dodam jeszcze jego opis Credit card offline payment - physical POS Stworzone przez : idnovate.com | Wersja : 1.37.6 | Kategoria : Płatności, bramki, operatorzy Opis : This module lets you make charges to your customer by a physical POS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 W stanach jest to jeszcze chyba stosowane , ze mozna podac dane karty przez telefon i pracownik sam wbija numerki do druczku dla banku. Wydaje mi sie , ze modul wlasnie ma po prostu sluzyc do wpisania danych zamiast podawania ich przez telefon. chyba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts