Marcel Screen Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Zdravím všechny,vím, že o českých e-mailech už toho tady bylo napsáno dost, ale pořád se mi nedaří najít a vyřešit češtinu v předmětu některých e-mailů - konkrétně "Welcome", "Package in transit", "Order confirmation".Poradí mi někdo?Díky, Marcel Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Verze? Dělal si v nich vlastní úpravy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel Screen Posted November 20, 2009 Author Share Posted November 20, 2009 Verze 1.2.0.8.Ano - e-maily jsem si upravoval sám (samozřejmě jen ty, na které jsem stačil Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Upravoval v jakým programu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel Screen Posted November 20, 2009 Author Share Posted November 20, 2009 V XP-čkách v poznámkovém bloku.Abych pravdu řekl, nechápu, jak to souvisí - tělo e-mailu je v pohodě, předmět jsem u žádných e-mailů neupravoval, protože by to s největší pravděpodobností nefungovalo.U ostatních e-mailů se předmět zobrazuje podle statutu objednávky, který se dá v administraci nazvat dle potřeby. Uvedené e-maily bohužel tuto možnost překladu nemají (resp. nevím o tom). Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Pokud s upravoval soubor lang.php v mails/cz/ tak si narušil kódování, které tam bylo nastavené.Zkus tenhle originální, kterej je dodávanej s kompletní češtinou a přepsat jím ten tvůj.BTW: Nainstaluj si PsPad a pro editaci php, tpl apod. On totiž zachovává nastavené kódování. lang.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcel Screen Posted November 20, 2009 Author Share Posted November 20, 2009 Původní soubor lang.php jsem nepřepisoval, ale byl skutečně původní v angličtině; použil jsem Tvůj, doplnil jsem řádek (překlad "Package in transit") a chodí. PsPad si určitě stáhnu.Díky za vše! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 V pohodě Proč tam nemáš komplet češtinu, která tu je v miliardě topiců? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts