platinum Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Anketa downloadnázory jsou vítány... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Anketa downloadnázory jsou vítány... super,ale proc me hned po hlasovani vyskoci > POZOR 1 chyba : ID kategorie chybí« Zpět Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted November 20, 2009 Author Share Posted November 20, 2009 Anketa downloadnázory jsou vítány... super,ale proc me hned po hlasovani vyskoci > POZOR 1 chyba : ID kategorie chybí« Zpět To teda moc nechápu "POZOR 1 chyba : ID kategorie chybí" ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik104 Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 me pri prihlaseni do adminu vyhazuje toto: Warning: fopen(/home/www/nalepuj.cz/www/poll/polldata/session.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/www/nalepuj.cz/www/poll/include/class_session.php on line 52 Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/www/nalepuj.cz/www/poll/include/class_session.php on line 53 Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/www/nalepuj.cz/www/poll/include/class_session.php on line 54 Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/www/nalepuj.cz/www/poll/include/class_session.php on line 55 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/www/nalepuj.cz/www/poll/include/class_session.php on line 56 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/nalepuj.cz/www/poll/include/class_session.php:52) in /home/www/nalepuj.cz/www/poll/admin/common.inc.php on line 34 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/nalepuj.cz/www/poll/include/class_session.php:52) in /home/www/nalepuj.cz/www/poll/admin/common.inc.php on line 35 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/nalepuj.cz/www/poll/include/class_session.php:52) in /home/www/nalepuj.cz/www/poll/admin/common.inc.php on line 36 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/nalepuj.cz/www/poll/include/class_session.php:52) in /home/www/nalepuj.cz/www/poll/admin/common.inc.php on line 37 pro jakou verzi je anketa? mam 1.2.4mam ale vse dobre nastavene... pod timto chybovym vypisem se mi zobrazuje normalne seznam anket, ale pri kliknuti na cokoli, me to jakby odhlasi z admina ankety... takze nemuzu nic udelat Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted November 21, 2009 Author Share Posted November 21, 2009 me pri prihlaseni do adminu vyhazuje toto: Warning: fopen(/home/www/nalepuj.cz/www/poll/polldata/session.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/www/nalepuj.cz/www/poll/include/class_session.php on line 52 Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/www/nalepuj.cz/www/poll/include/class_session.php on line 53 Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/www/nalepuj.cz/www/poll/include/class_session.php on line 54 Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/www/nalepuj.cz/www/poll/include/class_session.php on line 55 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/www/nalepuj.cz/www/poll/include/class_session.php on line 56 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/nalepuj.cz/www/poll/include/class_session.php:52) in /home/www/nalepuj.cz/www/poll/admin/common.inc.php on line 34 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/nalepuj.cz/www/poll/include/class_session.php:52) in /home/www/nalepuj.cz/www/poll/admin/common.inc.php on line 35 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/nalepuj.cz/www/poll/include/class_session.php:52) in /home/www/nalepuj.cz/www/poll/admin/common.inc.php on line 36 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/nalepuj.cz/www/poll/include/class_session.php:52) in /home/www/nalepuj.cz/www/poll/admin/common.inc.php on line 37 pro jakou verzi je anketa? mam 1.2.4mam ale vse dobre nastavene... pod timto chybovym vypisem se mi zobrazuje normalne seznam anket, ale pri kliknuti na cokoli, me to jakby odhlasi z admina ankety... takze nemuzu nic udelat Anketu lze použít na jakoukoli verzi. Spíš se podívej,jestli máš v "config.inc.php" správně zadanou cestu.Takhle z listu se těžko radí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik104 Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 praveze mam... kdyz dam "spatnou" tak se mi nezobrazuji obrazky.jak by mela by cesta, pokud je eshop primo v rootu? $pollvars['base_url'] = "/poll"; $pollvars['base_gif'] = "/poll/image"; jinak upravuji config.inc.php ktery je v /poll/include/ jinej jsem nenasel tak nevim Link to comment Share on other sites More sharing options...
platinum Posted November 22, 2009 Author Share Posted November 22, 2009 No,nevím. Zkoušel jsem zadat: http://www.nalepuj.cz/poll/admin/ a Stránka nenalezena. Tak jsi to buď smazal,nebo máš tu cestu opravdu jinak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik104 Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 uz jsem ji smazal... fungovala, dokonce jsem se i prihlasil, ale jakmile jsem na cokoli klikl, tak me to odhlasilo a na kazde strance mi to hazelo tuto chybu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepa Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Ač nemám žádné znalosti,naistaloval jsem ji bez problémů.Instalováno na verzi 1.2.2 V souboru setting.inc.php nebylo třeba nic upravovat. Jediná chybka která se mi vyskytla bylo, že po aktivaci modulu ANKETA se nainstaloval do pravého i levého bloku to způsobilo zmízení všeho v pravém bloku,ale stačilo v ADMNISTRACI MODULŮ,UMÍSTĚNÍ odstranit jednu anketu a už to jede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 U mě se anketa taky hodila na obě strany a pravou rozhodila.Ale bohužel nefunguje.Přihlásím se do nastavení, dám vytvořit anketu a odhlásí mě to, když se opět přihlásím, jsem zase v základním menu.Tak to je vždy když kamkoli kliknu.http://www.mamejeradi.cz/poll/admin/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
PavelR Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Anketa downloadnázory jsou vítány... Není špatná, ale nejsem schopný změnit název rámce ankety - pořád je tam poll - to sice vystihuje podstatu, ale třeba anketa by byla lepší. Please Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrestashopTrackglobe Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Mám pochybnosti s modulem, a já jsem vytvořil soubor s názvem encuesta.php v kořenovém adresáři mém obchodě s obsahem potřebných k nabití mi v obchodě, a jádro jsem dal obsah chci (průzkum), ale Mám problém.include_once 'http://www.eluniversodelperro.com/tienda/poll/poll_cookie.php';include_once 'http://www.eluniversodelperro.com/tienda/poll/booth.php';echo $ php_poll-> poll_process (1);Dal jsem tento kód do mé stránce (http://www.eluniversodelperro.com/tienda/encuesta.php) a chyba se stane se mnou v echo $ php_poll od průzkumu nebylo místo, nebo nic.Pravdou je, že to nemůže být pravda, ale chtěl bych ocenit možné řešení, které mi ukázal, ankety.Děkujeme vám velmi hodně.Omlouváme se za mluvení v angličtině (jsem španělsky), ale ne Cheche.Pozdravy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts