Pawel_Presta Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Witam. Czy ktoś wie - jak można nanieść znak wodny na już istniejące zdjęcia (w Presta 1.6) Z góry dzięki za informacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Po ustawieniu znaku wodnego wystarczy wygenerować zdjęcia ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel_Presta Posted August 11, 2014 Author Share Posted August 11, 2014 Dzięki za szybką odpowiedź. Niestety to nic nie daje. 1. Zdjęcia są wgrane 2. Wgrywam znak wodny. 3. Kasuje wszystkie zdjęcia (generuj ponownie miniatury) 4. Nic się nie zmienia (czyszczę cache) --- Kiedy dodaje nowe zdjęcia miniatura pojawia się na swoim zdjęciu. Co jeszcze można zrobić - aby nie musieć kasować wszystkich zdjęć i wgrywać ich na nowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Wyczyścić cache przeglądarki, włączyć kompilacje itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel_Presta Posted August 11, 2014 Author Share Posted August 11, 2014 1. Zdjęcia są wgrane 2. Wgrywam znak wodny. 3. Kasuje wszystkie zdjęcia (generuj ponownie miniatury) 4. Nic się nie zmienia (czyszczę cache) + 5. Wymuszam kompilację 6. Czyszczę cache + ctrl + f5 Nadal nic się nie zmienia Czy można zrobić coś jeszcze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Testowałem na 1.6.0.9 i u mnie wszystko działa jak należy, możesz dać link do przykładowego zdjęcia które zostało na nowo wygenerowane i nadal nie posiada znaku wodnego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel_Presta Posted August 11, 2014 Author Share Posted August 11, 2014 sklep jest na biokosmetyki24.pl - robiłem już różne manewry i nic (nasz kolega, który obsługuje sklep wyjechał na kilkudniowy urlop) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts