aykuttosun Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 (edited) Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür mail sorunu ile uğraşıyorum sonunda çözdüm smtp ayarlarını yanlış yapıyormuşum aşağıda ki şekilde yapınca düzeldi. bu şekilde deneme maili gidiyor şifremi unuttumdan mail gönderiyorum oda geliyor ama sadece benim mailme geliyor diğer mailleri denediğimde uyarı mesajı gitmiyor mail gönderildi diyor ama gitmiyor. Şimdi Bir şey fark ettim şifremi unuttumdan veya yeni üye kaydından sonra hangi mail olursa olsun mail benim e-postama geliyor bunu nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler Mail Domain Adı : domainadi.com SMTP Server : localhost SMTP Kullanıcı : [email protected] SMTP Şifre : ************** Şifreleme : Hiçbiri Port : 587 Edited August 8, 2014 by aykuttosun (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür mail sorunu ile uğraşıyorum sonunda çözdüm smtp ayarlarını yanlış yapıyormuşum aşağıda ki şekilde yapınca düzeldi. bu şekilde deneme maili gidiyor şifremi unuttumdan mail gönderiyorum oda geliyor ama sadece benim mailme geliyor diğer mailleri denediğimde uyarı mesajı gitmiyor mail gönderildi diyor ama gitmiyor. Şimdi Bir şey fark ettim şifremi unuttumdan veya yeni üye kaydından sonra hangi mail olursa olsun mail benim e-postama geliyor bunu nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler Mail Domain Adı : domainadi.com SMTP Server : localhost SMTP Kullanıcı : [email protected] SMTP Şifre : ************** Şifreleme : Hiçbiri Port : 587 Sizin e-posta adresinize geliyor başka bir yere gitmiyorsa sunucunuzdaki MTA yapılandırmasında sorun vardır. Hiç bir yere gitmiyorsa SMTP parametrelerinizde hata vardır. Yİne de kesin ve güvenilir bilgiyi hosting sağlayıcınızdan elde edebilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts