Karcsixyz Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Dobrý. používam prestashop 1.5.6.2 a mám problém pri objednávke.V prvej fáze objednávky mi automaticky pripojí Odhad nákladov na prepravu pre jednotlivých prepravcov.Ako sa to dá úplne vypnúť aby ten odhad sa nezobrazoval? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Zdravim, v casti moduly najdete jeden, ktory sa vola "Shipping Estimate" resp. "Odhad ceny za dopravu" (zalezi od prekladu). Ten staci vypnut alebo odinstalovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcsixyz Posted August 10, 2014 Author Share Posted August 10, 2014 Výborne. ďakujem pekne. Pomohlo to.A mal by som ešte otázku.Pri výbere prepravcu v ďalšom kroku objednávky mi stále zvýhodňuje jedného prepravcu ktorý je v administrácii zadaný ako prvý. Pri tom prepravcovi je text: "Najlepšia cena a rýchlosť" aj nakoľko všetkých mám zadarmo a s rovnakým časom doručenia.Dá sa to zmeniť aby ani jedného nezvýhodňoval a všetci bolo rovnocenní?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts