valentin.g Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Ma puteti lumina si pe mine cei care aveti magazine online si folositi curier pentru transport marfa cum se configureaza PS ?Ce am facut eu in BO:shipping - carriersam definit curierul si l-am setat implicitshipping - weightsam definit segmente [n, n+1] de n kgshippingam pus tarifele pe seg de kg definite anterior si am salvatbun acum intru in magazin si cumpar un produs pentru care am definit n Kg, si vad ca in cos nu apare taxa pe curier. deci unde gresesc, sau ce trebuie sa mai fac.Cum lucreaza magazinele cu firmele de curierat - printr-un acord ? de expl se accepta o taxa fixa pentru orice colet in orasele unde sunt birourile firmei ? sau lucreaza asa cum au definit tarifele pentru toata lumea ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted November 20, 2009 Author Share Posted November 20, 2009 am creat un nou curier si a mers din prima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts