Schmalz78 Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Ahoj prosim o radu: v eshopu mam tricko. 10 barev, 6 velikosti. Generátorem si vygeneruji kombinace. Potom si založím další kombinaci, kde nastavim treba BARVA ČERNÁ=obrázek tricka. Předpokládal jsem, ze pak jakákoli kombinace černé barvy s jakoukoli velikosti vyvolá obrázek černého tricka. Ale nefunguje to. Kdyz udělám kombinace barva/obrázek a jeste nemam vygenerovane velikosti, tak to přepínání barev s obrázky normalne funguje. Neznamená to doufám, ze bych musel u každé vygenerovane kombinace barva/velikost/ přiřazovat obrázek ručně, ze ne ? To me zabije, tech položek je mraky. Jde nějak jedne barvě s x variantami velikosti přiřadit jeden obrázek ? Doufám ze jsem to popsal srozumitelné, uz mi z toho šibe dekuju za radu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Obávám se, že přímo v adminu není jiného řešení než jít přes edit všech kombinací. Možná by ale mělo jít podobnou věc zařídit nějak hromadně přes SQL query v phpmyadmin. Ale na to bych se musel podívat přímo v DB - atributy mají celkem složitou strukturu (tj. není to jen v jedné DB) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schmalz78 Posted August 11, 2014 Author Share Posted August 11, 2014 Díky za radu, právě jsem to vyřešil programem Store Manager, je sice placený, ale ten komfort je k nezaplacení :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Super, jsem rád, že je to vyřešeno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts