gep Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Witam, pojawił się błąd przy próbie zmiany nazwy Kategorii: "Property Category->date_add is not valid" jak można zmienić nazwę kategorii? Pozdr, ŁR Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 trudno powiedzieć, sprawdź co się dzieje jak zmienisz: classes/Category.php 'date_add' => array('type' => self::TYPE_DATE, 'validate' => 'isDate'), 'date_upd' => array('type' => self::TYPE_DATE, 'validate' => 'isDate'), na 'date_add' => array('type' => self::TYPE_DATE, 'validate' => 'isAnything'), 'date_upd' => array('type' => self::TYPE_DATE, 'validate' => 'isAnything'), następnie spróbuj dodać kategorie. przejdź do phpmyadmin tabela ps_category jak wygląda wpis dla kolumny date_add ? czy róźni się od tych standardowych kategorii ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 dotyczy wszystkich kategorii czy tylko wybranych z Twojego katalogu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gep Posted August 6, 2014 Author Share Posted August 6, 2014 dotyczy wszystkich kategorii czy tylko wybranych z Twojego katalogu ? jak zmiwniam nazwy kategorii "wgranych" z theme to wszystko działa (można zmianiać nazwy)... jednak te które fizycznie były tworzone od zera nie poddają się zmianie nazwy... co moze byc przyczyną? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gep Posted August 7, 2014 Author Share Posted August 7, 2014 (...) Najciekawsze, że działa już i nic nie zmieniłem. Nadpisałem plik tym samym... i nawet nie zmieniałem atrybutu "date_add"... i zrobiłem próbę zaminy nazwy i zadziałało... Dziękuję, ŁR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
gep
Witam,
pojawił się błąd przy próbie zmiany nazwy Kategorii: "Property Category->date_add is not valid"
jak można zmienić nazwę kategorii?
Pozdr,
ŁR
4 answers to this question
Recommended Posts