df Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Dobrý den, začínám řešit zprovoznění e-shopu a vybírám pro něj řešení. Po delším čase jsem začal testovat Prestu (ve verzi 1.6.0.9) a musím říct, že se mi i přes poměrně velkou náročnost na výkon začíná líbit. Dokonce i ve výchozí šabloně... Nicméně řeším jeden, pro mě vcelku zásadní, problém, a tím je, jak jinak, registrace uživatelů, kteří nakupují na firmu... Představoval bych si to podobně jako například v OpenCartu, kde lze nastavit, že pro "firemní" zákaznickou skupinu bude vyžadováno ič (případně dič) a pole pro zadání ič a dič se zobrazí až po zvolení této skupiny... Pro skupinu "normální uživatelé" (bez iča) by se toto vůbec nezobrazovalo... Existuje takový modul? Klidně i rozumně placený :-) Nebo jak to řešíte vy, kdy máte zákazníky jak bez firemních údajů, tak i firemní zákazníky s ič (povinným) a dičem (nepovinným)? Prošel jsem toho na fórech myslím dost, ale uspokojivé řešení jsem nenašel... Děkuji a přeji hezký den :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČeskáPresta.cz Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 (edited) Dobrý den, nyní to je v PS řešeno tak, že DIČ se zobrazuje po zadání adresy (pokud je naisntalován výchozí modul). a IČ v nastavení státu. Lze to udělat např. tak, že se změní pořadí prvků v šabloně a přidá se nějaký radio button switch pro změnu zorbazení polí Firma/Jednotlivec. Např. na webu Decoform.cz jsem to vyřešil tak, že jsem informace pro firmy hodil pod informace pro zákazníky. Myslím, že to tam je celkem přehledné. O modulu nevím, tady je lepší většinou zásah do šablony, případně menší zásah do jádra. Edited August 7, 2014 by ČeskáPresta.cz (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts