Tomas_hubik Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Hoj ahoj, Po upozornění zákazníkem jsem zjistil, že když si zákazník objedná zboží, příjdou mu dva E-maily. Jeden je Nová objednávka a druhý je potvrzení objednávky. Mám dva způsoby platby, jeden je Na dobírku a druhý Převodem. Když zvolím Na dobírku příjde mi Email Potvrzení Nová a následně Potvrzení objednávky (u převodu je to naopak). Druhý E-Mail je vždy k ničemu. Nejsou tam udaje ale vypsane promenne. Když v BO vypnu odesílání potvrzení objednávky nepříjde mi vůbec nic.Setkal se už někdo s tímto problémem ? Nebo má někdo tušení jak na to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_hubik Posted November 19, 2009 Author Share Posted November 19, 2009 Jo a ještě jedna věc: Když zboží objednám přes bankovní převod, v BO se mi zobrazí jako Nová objednávka, ale přes dobírku se zobrazí hned jako Zpracování objednávky. Možná kdybych dokázal změnit aby se nastavila dobírka jako nová objednávka tak by to šlo., Jenom-že nevím kde.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Co je to za verzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_hubik Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 1.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Hoj ahoj, Po upozornění zákazníkem jsem zjistil, že když si zákazník objedná zboží, příjdou mu dva E-maily. Jeden je Nová objednávka a druhý je potvrzení objednávky. Mám dva způsoby platby, jeden je Na dobírku a druhý Převodem. Když zvolím Na dobírku příjde mi Email Potvrzení Nová a následně Potvrzení objednávky (u převodu je to naopak). Druhý E-Mail je vždy k ničemu. Nejsou tam udaje ale vypsane promenne. Když v BO vypnu odesílání potvrzení objednávky nepříjde mi vůbec nic.Setkal se už někdo s tímto problémem ? Nebo má někdo tušení jak na to ? Budeš mít rozházené nastavení v administraci stavu objednávek,pakliže je objednávka vykonána zákazníkem a již odeslána, musí přijít pouze jeden e-mail kde automat jen informuje, že shop tento požadavek zaregistroval. Potom už volíš stav resp. jeho změnu vždy sám, jako např. objednávka je zpracována nebo již odeslána.. dá se tam upravit téměř cokoliv - hlášky e-mailem.V případě,že je vykonána objednávka převodem, funguje to stejnou cestou! Vytáhneš si seznam všech objednávek čekajících na platbu, a pak už jen upravíš info e-mailem, pakliže tam máš jiné proměnné, pošlu ti svůj konfigurační soubor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abroucek Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Jak jste tohle vyřešili? Mám stejný problém... jak při dobírce, tak při platbě přes účet při vytvoření nové objednávky přijdou zákazníkovi dva emaily. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffa Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 vyresilo se to nejak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docicz Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Taky se přimlouvám křesení. diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts