DuncanIdaho Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Proszę o informację, gdzie mogę znaleźć tłumaczenie wyskakującego okienka po dodaniu produktu do koszyka Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 tłumaczenie tego fragmentu strony to kwestia tłumaczeń "frontu" sklepu otwórz lokalizacja > tłumaczenia i odnajdź tłumaczenia dla "shopping-cart" Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DuncanIdaho Posted August 6, 2014 Author Share Posted August 6, 2014 Dziękujeza odpowiedź. Ale właśnie sęk w tym, że jest to przetłumaczone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 czy wybierając tłumaczenia ( lokalizacja > tłumaczenia ) z drugiej listy rozwijanej wybierasz swój szablon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DuncanIdaho Posted August 6, 2014 Author Share Posted August 6, 2014 Tak theme990 jest on nazwany - mam przetłumaczone wszystkie wyrażenia. I specjalnie sprawdzałem po Twojej wiadomości blok shopping-cart Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 danieloxs Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Mam ten sam problem u siebie i brak rozwiązania i co gorsza nie wiadomo jaka jest tego przyczyna. Nie wiem czy zauważyłeś ale zmienił się również napis "Twoje konto" na "Your account" Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 czy ta zmiana jezyka była poprzedzona jakimiś czynnoścami w back office typu instalacja / usunięcie modułu? czy po prostu stało się bez wyraźniej przyczyny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DuncanIdaho Posted August 16, 2014 Author Share Posted August 16, 2014 czy ta zmiana jezyka była poprzedzona jakimiś czynnoścami w back office typu instalacja / usunięcie modułu? czy po prostu stało się bez wyraźniej przyczyny? Witam, Nic nie zmieniałem - nawet ręcznie wklejałem wszystkie tłumaczenia, bo był jakiś problem z uploadem języka. Mam ten sam problem u siebie i brak rozwiązania i co gorsza nie wiadomo jaka jest tego przyczyna. Nie wiem czy zauważyłeś ale zmienił się również napis "Twoje konto" na "Your account" Jasne, że zauważyłem. Masz u siebie ten sam szablon? Pisałem do TM, ale oni za bardzo nie chcą pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 danieloxs Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Witam, Nic nie zmieniałem - nawet ręcznie wklejałem wszystkie tłumaczenia, bo był jakiś problem z uploadem języka. Jasne, że zauważyłem. Masz u siebie ten sam szablon? Pisałem do TM, ale oni za bardzo nie chcą pomóc. Nie, u mnie ten problem występuje na modyfikowanym defaultowym bootstrapie. Jedyne co mi przychodzi do głowy to instalacja modułu doliczającego prowizję do paypal-a, moduł ten jest teoretycznie dla PS 1.5, ale podobno można go było instalować na PS 1.6. Stąd moje kolejne pytanie: czy wszystkie moduły dla PS 1.5 można instalować na PS 1.6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Witam, Nic nie zmieniałem - nawet ręcznie wklejałem wszystkie tłumaczenia, bo był jakiś problem z uploadem języka. Jasne, że zauważyłem. Masz u siebie ten sam szablon? Pisałem do TM, ale oni za bardzo nie chcą pomóc. w tym wypadku potrzebna będzie analiza pliku .tpl wskazanego modułu możesz go pokazać (jego zawartość) ? (na liście tłumaczeń możesz odnaleźć nazwę pliku w której znajduje się tłumaczona fraza która nie działa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
DuncanIdaho
Proszę o informację, gdzie mogę znaleźć tłumaczenie wyskakującego okienka po dodaniu produktu do koszyka
9 answers to this question
Recommended Posts