d_alinus2004 Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 sal all, Aveti cumva idee, la versiunea 1.6 cum pot sa mdific dimensiunile la banerele de pe prima pagina ?! Momentan se pot adauga numai 3 pe rand, eu vreau sa adaug 6 si de dimensiuni mai mici. Stie cineva cum se poate modifica ?! am atasat o imagine. Va multumesc si daca nu am fost foarte clar nu ezitati sa-mi spuneti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 simplu, te duci in themconfigurator si acolo modifici Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_alinus2004 Posted August 5, 2014 Author Share Posted August 5, 2014 Salut, Mersi pentru raspuns. Acolo am incercat prima data, insa am adaugat dimensiunile imaginii de 100x 100 insa nu are nici un efect. Tot 3 imagini pe rand i-mi afiseaza si la dimensiunile dorite de el. Se poate vedea ciorna pe care lucrez aici: http://firme365.ro/pieseauto/ro/ numai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 deci in BO>module>configuratorul temei, acolo le gasesti acele poze si linkuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_alinus2004 Posted August 5, 2014 Author Share Posted August 5, 2014 Salut, Bun, deci asta am descoperit cum sa pun banere acolo. Daca poti te rog sa intri pe: http://firme365.ro/pieseauto/ro/ vezi tu, am adaugat niste imagini cu brandurile auto. vezi tu, sunt numai 3 pe rand si la dimensiuni 100x100 . eu ast vrea sa pun8 pe rand la dimnesiuni 100x 100. asta nu stiu cum sa fac. numai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 (edited) vad ce vrei sa faci, ai de modificat in global.css linia 649 in loc de 33,333% in 18% si etc in mai multe locuri da si tu click dreapta inspect to element si vezi exact unde trebuie sa modifici, dar mai trebuie si din tpl modificat iar daca nu ma insel si din image , dimensiune lor Edited August 6, 2014 by costi43 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_alinus2004 Posted August 6, 2014 Author Share Posted August 6, 2014 Am inteles.. mersi mult.. Credeam ca se poate face ceva din BO... Mersi mult de tot inca o data Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts