lukruk Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 (edited) Witam wszystkich Mam problem z konfiguracją payu. Po zainstalowaniu modułu i wpisaniu wszystkich danych, przy realizacji zamówienia przez payu pokazuje się biały ekran. Przy włączeniu wyświetlania błędów pokazują się komunikaty: Ktoś może wie jak można zlikwidować te błędu ? Pozdrawiam Edited August 2, 2014 by lukruk (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Niedawno na githubie był temat odnośnie payu i mieli nowy moduł wypuścić, jest tam w błędzie deprecated - czyli przestarzała Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 problem nie dotyczy deprecated, bo i z tym prestashop powinna działać poprawnie, problem jest z fatal errorem poniżej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inarus Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Też kopałem się z darmowym modułem do payU ale zrezygnowałem i z czystym sumieniem mogę polecić komercyjny moduł do payU wydany przez Prestacafe. Kosztuje niecałą stówke, jest mega stabilny. Konfiguracja bajecznie prosta. Pobiera statysy itp. Mam w 2 sklepach na ostatniej 1.5 i na 1.6. Można też potestować na 2 tygodnie za free. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukruk Posted August 3, 2014 Author Share Posted August 3, 2014 Nowszy moduł miałem zainstalowany wcześniej. W tamtym też był problem. Jest szansa aby rozwiązać ten problem ? Wersja prestashop: 1.5.6.1 Wersja modułu: 1.9.9 #Inarus Dzięki za alternatywe. Jak nie uda się uruchomić darmowego, napewno skorzystam z Twojej propozycji Link to comment Share on other sites More sharing options...
iWebsite4You Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Zapraszam po nowa alternatywe: http://www.prestashop.com/forums/topic/348574-payu-prestashop/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts