luki4ever Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 witam, mam problem z konfiguracją modułu Blok CSM, a konkretnie po dodaniu nowych bloków po prawej i lewej stronie nie wyświetlają się one na stronie. Przykład: Nazwa Bloku Bezpieczne zakupy Kategoria CMS Główna Lokalizacja Prawa Dodaj poniże linki do bloku Tak i lipa, nic się nie wyświetla, co robie źle ? z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 spróbuj przeczyścić cache sklepu, być może sklep pokazuje cały czas poprzednią wersje Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 luki4ever Posted August 2, 2014 Author Share Posted August 2, 2014 próbowałem, ale nie przyniosło to efektu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 sprawdź jeszcze czy moduł nie ma zdefiniowanych ograniczeń związanych z wyświetlaniem się ma poszczególnym podstronach moduły > pozycje display left column display riight column Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 luki4ever Posted August 3, 2014 Author Share Posted August 3, 2014 no właśnie on ma, to left i right to się odnoszą do kolumn, które wystepują na podstronach np na stronie kategorii, a nie odnosi się do footera, do footera odnosi sie tylko to z linkami więc mi to nie pasuje. Poradziliśmy sobie z tym tak, że programista napisał swój moduł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
luki4ever
witam,
mam problem z konfiguracją modułu Blok CSM, a konkretnie po dodaniu nowych bloków po prawej i lewej stronie nie wyświetlają się one na stronie.
Przykład:
Nazwa Bloku Bezpieczne zakupy
Kategoria CMS Główna
Lokalizacja Prawa
Dodaj poniże linki do bloku Tak
i lipa, nic się nie wyświetla, co robie źle ?
z góry dziękuję.
4 answers to this question
Recommended Posts