Pilekt Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 (edited) Witam,Mam problem a mianowicie: w momencie wyboru płatności (zapłać przelewem) cofa mnie do momentu wprowadzania danych do wysyłki a powinno wyświetlić się potwierdzenie złożenia zamówienia. Dzieje się tak przy zakupie bez rejestracji. W przypadku zakupienia produktu po zarejestrowaniu dzieje się podobnie - odsyła mnie do panelu klienta. Próbowałem instalować ponownie moduł przelew bankowy ale nic się nie zmienia. To samo jest w przypadku modułu płatność czekiemi płatność przy odbiorze. Co dziwne problem nie pojawia się przy module Transferuj.pl. Konsola pokazuje taki komunikat już od samego początku realizacji zamówienia: 'Zablokowano żądanie do zasobu innego pochodzenia: zasady „Same Origin Policy” nie pozwalają wczytywać zdalnych zasobów z „http://vps85238.ovh.net/cart.php?_=1406919876117&ajax=true&token=2d823724699aa5e3c7dd8f7c609bac52”. Można to zmienić przenosząc zasób do tej samej domeny lub korzystając z CORS.' Napotkałem jeszcze jeden błąd. Przy zmianie ilości produktu w koszyku pojawia się 'TECHNICAL ERROR: unable to save update quantityDetails:Error thrown: [object XMLHttpRequest]Text status: error Proszę o pomoc. Edited August 2, 2014 by Pilekt (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilekt Posted August 2, 2014 Author Share Posted August 2, 2014 Problem rozwiązany. Musiałem usunąć domenę sklepu dla SSL w SEO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts