misiekkb Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Czy może ktoś wie jak dodać to co się wybrało, czyli produkt z atrybutami w boxi-info product? Próbowałem przenieść kod z koszyka, ale nić to nie daje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 możesz przybliżyć co masz na mysli mówiąc box-info-product ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiekkb Posted August 3, 2014 Author Share Posted August 3, 2014 Chodzi mi o prawy box, gdzie jest quantity, dodaj do koszyka żeby tam było zamiast quantity informację co się wybrało jaki produkt i jakie atrybuty produktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 w standardowym szablonie prestashop te informacje (lista atrybtów do wyboru) jest właśnie w tym miejscu z jakiej wersji prestashop korzystasz oraz z jakiego szablonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiekkb Posted August 4, 2014 Author Share Posted August 4, 2014 Nie napisałem że mi jest potrzebna lista atrybutów do wyboru, tylko jaki produkt i atrybuty zostały wybrane, tak jak w koszyku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 wybacz, nie rozumiem. piszesz, że chcesz informacje o wybranych atrybutach mieć w miejscu gdzie wyświetla się add to cart, quantity itp. a to właśnie w tym miejscu wyświetlają sięwybrane atrybuty jak narazie jestem lekko :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiekkb Posted August 13, 2014 Author Share Posted August 13, 2014 ok, już tłumaczę atrybuty mam w innym miejscu, gdyż mam moduł Attribute Wizard Pro i chcę żeby zarówno produkt jak i jego atrybuty zostały wyświetlone w prawej kolumnie. O właśnie coś takiego jak jest tutaj, próbowałałem coś na wzór koszyka, ale nie zdawało rezulatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiekkb Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 I znowu wraca ta sama sprawa żeby było informacje o wyborze produktu jak i jego atrybutów w box-info-produkt nie mogę sobie z tym poradzić, gdyż albo zwraca kod html albo nić nie pokazuje, chodzi mi o takie coś jak na zdjęciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts