unzigmena Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Budu rad za kazdou radu. Nechodi mi emaily pri nove objednavce na email meho obchodu.Musim kazdy den koukat do shopu zda tam neni nova objednavka. Da se to nejak nastavit?Diky za kazdou radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulělej si radost Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Uz se to tu nekolikrat resilo...modul Upozornění e-mailem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 V BO, zalozka moduly, kategorie TOOLS (standartne obsahuje 10 modulu) a pole Mail alerts v1.1 pote kliknout na Configure. Zde si pak muzes nastavit odesilani mailu na novou order nebo stav skladu a libovolny pocet prijemcu e-mailu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unzigmena Posted November 18, 2009 Author Share Posted November 18, 2009 Super, diky moc chlapy, mam to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Super, diky moc chlapy, mam to! Někdy stačí fakt málo,prostě jen prohledat administraci, krom dodatkových modulů tam najdeš zcela vše! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdeněk Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Ahojík mám nastavenou správně to zasílání tich e-mailů...Ale i přes to tam někde mám chybičku...Jedná se mi o to, že zákazníkovi přijde e-mail s potvrzením o objednávce v pořádku.,...Mně bohužel přijde místo seznamu zboží toto : {products} {discounts} Ale jinak je vše v přádku jak cena...tak číslo objednávky tak adresa dodání atd...Prosím o radu...Děkuji [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegaded Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Zdravím, vrací se k tomuto tématu, protože bych chtěl poradit, kde co nastavit, aby se mi i v oznámení objednávky, které přijde na mail z modulu Mail alert : označovalo stejné označení jako na objednávce co přijde zákazníkovi a značí se mi v administraci. Pro číslování používám moduly Order refence a Numerique. Mám Prestu 1.6.0.9. Teď se mi označuje náhodnými písmeny a pro zákazníka normálně, tak jak jsem si nastavil číslováním. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Zdravím, potřebujete tuhle úpravu v kódu modulu mailalerts php www.prestacesky.cz/nejen-datum-ale-i-cas-v-emailu-objednavky-mailalerts-ps-1-5/ kde změníte jeden řádek. Zdravím, vrací se k tomuto tématu, protože bych chtěl poradit, kde co nastavit, aby se mi i v oznámení objednávky, které přijde na mail z modulu Mail alert : označovalo stejné označení jako na objednávce co přijde zákazníkovi a značí se mi v administraci. Pro číslování používám moduly Order refence a Numerique. Mám Prestu 1.6.0.9. Teď se mi označuje náhodnými písmeny a pro zákazníka normálně, tak jak jsem si nastavil číslováním. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegaded Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 (edited) Super, děkuji. Funguje to. Edited March 20, 2015 by renegaded (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts