V-l-K Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Pomáhám kamarádovi zprovoznit obchod na Prestě a nevím jak, ale najednou máme všechny kategorie stále rozbalené.Jde o Prestu 1.2.4. Díval jsem se do nastavení modulu kategorií a tam je všechno jako na začátku - tj Maximální hloubka vnoření - 3 a Rolovací Ano.Bohužel nevím kde se co mohlo stát :-(DíkyV-l-K Link to comment Share on other sites More sharing options...
prsut Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 v BOModuly -> Blok Kategorie -> Nastavenie -> vypni DynamickyULOZ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
V-l-K Posted November 18, 2009 Author Share Posted November 18, 2009 Tak jsem to vyzkoušel, a bohužel bez efektu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prsut Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Nemenil si sablonu ?Ak ano, skus nastavit kompatibilituNemenil si subory *.tpl ?Ak ano vymaz vsetko v smarty/compile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
V-l-K Posted November 18, 2009 Author Share Posted November 18, 2009 Teď je tam standardní šablona z instalace - bokem si hraju její úpravou, ale jde o šablonu ve které se mi to na začátku ukazovalo taky sbalené.S *.tpl jsem si nehrál, ale i tak jsem zkusil to v tools/smarty/compile/ vymazat, ale nepomohlo to.Teď jsem zkoušel vyexportovat databázi a přenést ji na jiný zkušební obchod a pak se mi to tam projevilo taky. Takže záložní plán, reinstal Presty a import databáze padá :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Co nastavení kompatibility v BO pro šablony 1.1? Zapnout - Vypnout? Link to comment Share on other sites More sharing options...
V-l-K Posted December 10, 2009 Author Share Posted December 10, 2009 To kompatibilitu jsem vyzkoušel a marně. Asi se nějak rozhodilo uložení kategorií v databázi. Pokusím se je zrušit a znova je tam naházet. Snad mi to nerozhází záznamy u zboží. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts