Witam ponownie. Istnieje jakiś mod, który pozwala użytkownikowi na ponowne opłacenie zamówienia? Oferuję 2 tryby płatności tj. dotpay i przelew tradycyjny. Ludzie mimo tego iż dotpay oferuje przelew tradycyjny, ciągle pytali o możliwość zapłaty przelewem tradycyjnym, to dla świętego spokoju dodałem tę opcję. Teraz mam tak, że ludzie kupują produkt, wybierają dotpay, nie potrafią sobie poradzić z wyklikaniem tej płatności i olewają to zamówienie, robią nowe i wybierają płatność przelewem.
Poszukuję jakiegoś moda, który w historii zamówień pozwoli użytkownikowi anulować płatność bądź ją zmienić, bądź pozwala na ponowne włączenie wyboru płatności za to zamówienie.
Question
haxigi
Witam ponownie. Istnieje jakiś mod, który pozwala użytkownikowi na ponowne opłacenie zamówienia?
Oferuję 2 tryby płatności tj. dotpay i przelew tradycyjny. Ludzie mimo tego iż dotpay oferuje przelew tradycyjny, ciągle pytali o możliwość zapłaty przelewem tradycyjnym, to dla świętego spokoju dodałem tę opcję. Teraz mam tak, że ludzie kupują produkt, wybierają dotpay, nie potrafią sobie poradzić z wyklikaniem tej płatności i olewają to zamówienie, robią nowe i wybierają płatność przelewem.
Poszukuję jakiegoś moda, który w historii zamówień pozwoli użytkownikowi anulować płatność bądź ją zmienić, bądź pozwala na ponowne włączenie wyboru płatności za to zamówienie.
3 answers to this question
Recommended Posts