uinteraju Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Buna ziua Domnilor,Am incercat ieri sa instalez Featured Product's si totul a mers perfect . Modulul s-a instalat cu succes , am setat sa am 12 produse pe pagina(home) totul era ok. Apoi s-a intamplat si eroarea, ca deh, pana nu ne cumparam soft cu bani nu ne lasam (noi romanii) Asa , si ...acum in featured product's nu imi mai apar imaginile produselor iar cand incerc sa introduc un produs nou , imaginea lui este ''semnul intrebarii''. Oare trebuie sa-mi pun intrebarea daca sa cumpar soft cu bani??? Va multumesc domnilor, nu e vina dvs. Ati facut mereu ce e mai bine pt. cei care nu s-au descurcat....e vina mea ca nu arunc 200 euro sau 300 poate pe un soft cu bani. Multumesc tuturor. Ceva sugestii inainte sa arunc laptopul hp pe geam si pe o vecina de la 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 site-ul este online ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uinteraju Posted November 19, 2009 Author Share Posted November 19, 2009 Am rezolvat , multumesc. Presta power! lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setu Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 pai cum ai rezolvat ? ca poate o sa mai aiba cineva problema asta .thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 imaginea cu semnul intrebarii inseamna ca produsul respectiv nu are poza.solutii:1. incarca poza pentru produs daca nu are2. copiaza folderul img din prestashopul vechi in cel nou daca ai facut upgrade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts