Ferdem Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Merhaba arkadaşlar havale ile indirim bi modül haline getirilebilir diye düşünüyorum fakat php bilgim bunun için yetersiz fakat yapmak istediğimin çok zor birşey olduğunuda düşünmüyorum işin açığı...şimdi bankwire modülünde toplam fiyatın tanımlandığı dosya payment_execution.tpl bu dosyayı şu şekilde düzenleyebilirizbi tablo yapalım tablomuz şu satırlardan oluşsun;Sipariş Tutarı : X Lira + KDV (Buradaki KDV miktar değil sadece yazıdır)KDV Tutarı: Y Liraİndirim Tutarı: Z LiraToplam Tutar: A LiraŞimdi bu satırlara kod tanımlayalım ''X Lira + KDV'' satırı zaten payment_execution.tpl de var kod ; {if $currencies|@count > 1} {foreach from=$currencies item=currency} {convertPriceWithCurrency price=$total currency=$currency} {/foreach} {else} {convertPriceWithCurrency price=$total currency=$currencies.0} {/if} bu satır indirimsiz fiyatı tanımlıyor yani ilk sipariş tutarını...biz bu satıra anlatım açısından kolay olması için ''E'' diyelim yani ''E'' harfi normal sipariş tutarını göstersin....KDV Tutarı satırı şu şekilde olmak durumunda ; E*0.18 bu satırda ''F'' olsunİndirim Tutarı satırı şu şekilde olmalı ; E*0.10 (İndirim tutarımızı farzedelim) bu satırda ''G'' olsunToplam tutar satırı şu şekilde olacak ; E+F-Gbunu yapabilecek birisi varmı ?Saygılarla Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalki Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Havale indirimini ister miktar isterseniz % olarak girebiliyorsunuz. Ancak ödeme kısmında kodlama hatası veriyor. Anlayan biri varsa bakabilirmi. bankwireODEMEUCRETLI.zip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Çalışan havale indirim modulü ektedir kullanabilirsiniz... 1.4.9 'da kullanıyorum, sorunsuz çalışmaktadır.. bankwire_plus.zip 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toptancorapci Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Çalışan havale indirim modulü ektedir kullanabilirsiniz... 1.4.9 'da kullanıyorum, sorunsuz çalışmaktadır.. Teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Herkese Merhabalar Ekte ücretsiz bir havale indirim modülümüz bulunuyor. Deneyip sonucu ve görüşlerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Prestashop-BankWireDiscount-V0.3.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts