Gaston17 Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Prosím o radu ...potřebuju ostranit popisky v produktech (zaelipsované v obrázku v příloze). Vůbec nevím kde se k tomuto účelu upravuje kód a jak. Hledám dnes celý večer, ale nic Můžete mi pls napsat celou cestu k cílovému souboru a popř. i způsob jak toto odtranit?Budu Vám moc vděčný, předem díky moc všem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Prosím o radu ...potřebuju ostranit popisky v produktech (zaelipsované v obrázku v příloze). Vůbec nevím kde se k tomuto účelu upravuje kód a jak. Hledám dnes celý večer, ale nic Můžete mi pls napsat celou cestu k cílovému souboru a popř. i způsob jak toto odtranit?Budu Vám moc vděčný, předem díky moc všem To není popisek,ale informace zda je PRODUKT skaldem, či objednán, či jiné informace dle uvážení prodejce! Tohle bych asi neodstraňoval, ztrácí tím zákazník přehled o stavu resp. dostupnosti produktu! Pokud si Prestu dáš do češtiny, bude tento popisek jistě pro tebe mít již logický význam! A nebo si dělej co chceš :cheese: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaston17 Posted November 18, 2009 Author Share Posted November 18, 2009 Prosím o radu ...potřebuju ostranit popisky v produktech (zaelipsované v obrázku v příloze). Vůbec nevím kde se k tomuto účelu upravuje kód a jak. Hledám dnes celý večer, ale nic Můžete mi pls napsat celou cestu k cílovému souboru a popř. i způsob jak toto odtranit?Budu Vám moc vděčný, předem díky moc všem To není popisek,ale informace zda je PRODUKT skaldem, či objednán, či jiné informace dle uvážení prodejce! Tohle bych asi neodstraňoval, ztrácí tím zákazník přehled o stavu resp. dostupnosti produktu! Pokud si Prestu dáš do češtiny, bude tento popisek jistě pro tebe mít již logický význam! A nebo si dělej co chceš :cheese: Díky moc za radu ... tak teda potřebuju odstranit informaci o dostupnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Ahoj, řešení následující:themes/tvoješablona/product-list.tpl -> odmazat řádek: {if ($product.allow_oosp OR $product.quantity > 0)}{l s='Available'}{else}{l s='Out of stock'}{/if} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaston17 Posted November 19, 2009 Author Share Posted November 19, 2009 Ahoj, řešení následující:themes/tvoješablona/product-list.tpl -> odmazat řádek:{if ($product.allow_oosp OR $product.quantity > 0)}{l s='Available'}{else}{l s='Out of stock'}{/if} Přesně tohle jsem potřeboval ... bůh ti žehnej Neee, fakt díky, já to za boha nemohl najít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Musíš na to jít logicky Kde to asi tak bude? -> V šabloněU čeho to je? -> ProduktJe to seznam produktů nebo detail? -> Seznam (List)Co hledám? -> K dispozici (Availability)Co s tím chci udělat? -> Vymazat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaston17 Posted November 19, 2009 Author Share Posted November 19, 2009 Musíš na to jít logicky Kde to asi tak bude? -> V šabloněU čeho to je? -> ProduktJe to seznam produktů nebo detail? -> Seznam (List)Co hledám? -> K dispozici (Availability)Co s tím chci udělat? -> Vymazat Jj, já na to takhle nejdřív šel, ale nenašel jsem to ... abysme si rozumněli, jsem téměř úplný laik v této oblasti, ale snažím se no. Kouknu na to, teď musím ještě chvíli makat v práci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts