Practic Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 (edited) Buna seara, Incerc sa mut zona de search dar din pacate nu reusesc: Am incercat din public_html/modules/blocksearch/blocksearch.css la randurile 2-5 astfel: #search_block_top { position:absolute; top:30px; left:50px; Nu se modifica nimic daca schimb valorile de mai sus Unde ar trebui sa fac setarile necesare pentru a modifica pozitia casutei de search? Folosesc versiunea 1.5.6.2 Multumesc pentru suport. Edited July 28, 2014 by Practic (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 posteaza adresa siteului, e mai usor sa vezi ce trebuie facut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Practic Posted July 29, 2014 Author Share Posted July 29, 2014 http://practiconline.ro Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 acel search apare din modulul blocktopmenu mai bine ai scoate optiunea asta, intrii la configure si in loc pune modulul blocksearch pe care=l pozitionezi apoi cum doresti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Practic Posted July 29, 2014 Author Share Posted July 29, 2014 Tocmai am scos modulul blocksearch despre care vorbesti din cauza ca nu am reusit sa il repozitionez. Ma poti ajuta cu pasi necesari pt a reusi? Am lasat momentat varianta de search din blocktopmenu pt ca are o pozitionare mai ok. Aici insa imi lipseste o "lupa". De asemenea as vrea sa stiu si cum pot schimba pozitia "cosului" si al textelor "bine ati venit" si "autentificare". Sa le las mai jos de exemplu. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 unde anume vrei sa pozitionezi search ? Daca e ok acolo si doar vrei sa ai un buton atunci trebuie sa-l adaugi direct in templateul blocktopmenu.tpl pentru a schimba pozitia cosului cu , intra la module - pozitii, cauta acolo displayTop si apoi muta Blocul Cosului deasupra Blocului cu informațiile clientului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts