GrassPL Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Witam, czy da się ustawic tak by menu dynamiczne miało już rozwiniete kategorie główne (wer. 1.6.0.6)? Obecnie mam tak: A chcę by było tak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Modyły -> blok kategorii: konfiguracja... i ustawiamy: Home category... kategoria, w której się znajdujemy będzie rozwinięta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrassPL Posted July 28, 2014 Author Share Posted July 28, 2014 Mam tak ustawione od początku jednak na stronie głównej kategorie są zamknięte co widać na obrazkach z pierwszego posta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 czy rozwinięte mają być wszystkie kategorie czy tylko wybrane? o ile pierwsze rozwiązanie, to nie będzie problem, o tyle drugie już wymagać będzie nico więcej grzebania w js Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrassPL Posted July 28, 2014 Author Share Posted July 28, 2014 (edited) Tak myślałem, chcę by tylko kategorie główne były rozwinięte. Reszta tak jak jest. Jeśli to za dużo roboty to dam sobie spokój. Dałem link do sklepu w menu gdzie otwiera się kategoria główna i praktycznie załatwia to sprawę. Niestety strona główna wygląda mało atrakcyjnie z punktu widzenia klienta. Edited July 28, 2014 by GrassPL (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasztaner12 Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 szkoda że nie ma gotowego modułu bo u mnie z java scriptem dość cienko jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts