cristianparaschiv Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 Buna dimineata, Ce furnizori recomandati pentru plata cu cardul dar care sa aiba si posibilitatea de plata cu card avantaj? Furnizori cu care ati colaborat, cu care colaborati si care au si suport tehnic ok. Va multumesc.O saptamana frumoasa,C Link to comment Share on other sites More sharing options...
adigabrio Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Buna dimineata, Ce furnizori recomandati pentru plata cu cardul dar care sa aiba si posibilitatea de plata cu card avantaj? Furnizori cu care ati colaborat, cu care colaborati si care au si suport tehnic ok. Va multumesc. O saptamana frumoasa, C Mobilpay - implementare gratis + ca ai si Card Avantaj. Daca nu te descurci cu implementarea anunta-ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristianparaschiv Posted August 7, 2014 Author Share Posted August 7, 2014 Salut Adi, Sotia mea este posesoare de Card avantaj si singurii pe care i-am vazut eu pana acum cu card sunt payu. Ma gandeam ca, Card avantaj este cel mai raspandit card si cel mai folosit. Cautam o solutie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Recent am implementat in magazin MobilPay.Iti spun destul de sigur ca ii printre cele mai ok variante.S-a studiat piata destul de mult si ofertele de la toti pana s-a decis alegerea mobilpay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Ge Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Cand am folosit ultima oara modulul de la Mobilpay, cand activai afisarea erorilor iti umplea site-ul de mesaje, iar ei ziceau ca erorile E_NOTICE nu sunt erori. Nu conta ca trebuia sa dezinstalezi modulul ca sa faci o depanare la restul site-ului. Asa e si acum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Am configurat modulul acum o luna si ceva.Nu am intampinat probleme de genul.Totul ruleaza fara probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Ge Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 [...] cand activai afisarea erorilor iti umplea site-ul de mesaje [...] Adica nu se mai intampla asta sau daca dezactivezi afisarea erorilor nu mai vezi nimic (ceea ce e normal)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristianparaschiv Posted August 12, 2014 Author Share Posted August 12, 2014 Salut, Mihai, poti sa dai site-ul? Daca nu este contra regulamentului.Ce carduri avantaj folosesc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Din pacate siteul este blocat accesului pana o sa il definitivez modificarile, nu doresc sa il indexeze google. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorro22 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Mobilpay - implementare gratis + ca ai si Card Avantaj. Daca nu te descurci cu implementarea anunta-ma Salut, nu stiu daca mai e de actualitate dar.... de curand m-am gandit sa fac contract cu cei de la avantaj pentru plata in rate in site.... Acum din cate zici Mobilpay accepta si plata cu card avantaj dar ai idee accepta ambele forme de plata (plata normala, suma intreaga - cat si plata in rate)... Multumesc de ajutor Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 ce intelegeti prin "card avantaj" tot vad discutii , si discutii dar multi nu stiu nimica !!! rog pe cineva sa explice cum plateste cu card avantaj!!! dupa acea am sa va explic cateva lucruri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhobur Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Am implementat plata prin MobilPay chiar acum doua saptamani si merge fara probleme. Probabil ca problemele mentionate pe forum se refera la versiuni mai vechi ale modulului. Se accepta si plati in rate, nu numai cu Avantaj dar si card-urile de la BT, Garanti Bonus Card, Alpha, BRD, BCR, Transilvania. Se testeaza mai intai in sandbox dupa care este o simpla formalitate de a trece pe live. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 aici greseste multa lume, plata se face integral in magazin, de catre banca emitenta a cardului, dar cumparatorul plateste acel produs in rate catre banca, TU ca magazin online nu faci facturi in rate, nici magazinul fizic nu vinde in rate. daca face cineva greseala sa vinda online in rate eu sunt primul care i-i TRAG TEAPA !!!! de ce ??? pentru ca in momentul in care el a facturat produsul, acela este al meu pot sa fac ce vreau cu el, il vand, il macin, treaba mea, tiam platit prima rata, si la revedere, ura si la gara, mai gasestema!!!! singura modalitate a unei firme sa vanda in rate este printrun contract de vanzare cumparare (agreat si cerut de anaf) unde este stipulat ca produsul este in proprietatea vanzatorului, pana la achitarea ultimei rate !!!! il pui produsul pe aviz de insotire a marfii, in custodie cu drept de folosinta, facturezi avans1, avans2, ...etc, cat te tin muschi, dupa care ultima factura o faci cu produsul in parte, cu valoare reala, minus (storno) avansurile, factura va fi cu valoare zero. posesorul bunului, asa intra un drept deplin asupra bunului !!! pana atunci este doar utilizator, distrugerea, neplata, ne inapoierea se denumeste FURT!!! asa ca dragi FORUMISTI mai ganditiva ce doriti, si mai interesativa in magazinel fizice, acolo banca plateste magazinul fizic, iar tu platesti la banca, nu te duci lunar la magazin sa olatesti rate o zi minunata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rhobur Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 @costi43: Eu am spus ca se accepta plati in rate, i.e. se pot folosi card-urile respective si nu ca magazinul online acorda rate din fondurile sale. Mai departe, cine aloca banii, cine suporta dobanda, este treaba fiecaruia sa se lamureasca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 @costi43: Eu am spus ca se accepta plati in rate, i.e. se pot folosi card-urile respective si nu ca magazinul online acorda rate din fondurile sale. Mai departe, cine aloca banii, cine suporta dobanda, este treaba fiecaruia sa se lamureasca. ai dreptate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius05 Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 Salut! Daca intereseaza pe cineva modulul pentru prestashop 1.6 pentru plati cu cardul prin Card Avantaj,lasati un mesaj. Am creeat de curand acest modul in conformitate cu cerintele celor de la Credit Europe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius05 Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Va salut! Am creat modulul de plati cu cardul prin Credit Europe si pentru prestashop 1.7.X. PM pentru detalii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts