maride8 Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Mam pytanie czy jest możliwość zmiany waluty w Panelu administratora na Euro ?Mam problem z walutą Euro , przelicznik daje jakieś dziwne kwoty , jak wpisywałam ręcznie aktualny kurs to tez dziwne rzeczy wychodzą .Może ktos wie jak to zrobić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 W zakładce Lokalizacja > lokalizacja masz ustawienie domyślnej waluty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maride8 Posted July 27, 2014 Author Share Posted July 27, 2014 Tak , ale to jest waluta dla sklepu , ami chodzi o walute w której sie wprowadza ceny w Panelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 To tak jak pisałem ustawiasz domyślna Euro w przeliczniku ustawiasz jej 1 i wszystko gotowe. W zakładce produkty cena zobaczysz znaczek Euro zamiast PLN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maride8 Posted July 27, 2014 Author Share Posted July 27, 2014 to ja tak zrobiłam , myślałam ,że jest jakaś inna metoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Ale na co inna metoda? Masz teraz domyślną walutę Euro i w zapleczu i na stronie sklepu, więc nie wiem jakiego innego efektu oczekujesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts