Jump to content
  • 0

Znak prestashop na obrazkach

iza997

Question

Pojawily mi sie na wszystkich obrazkach ikonki prestashop z ladnym podpisem PRESTASHOP. Poniewaz wyladowaly w prawym dolnym rogu myslalem, ze to domyslny znak wodny, ale wylaczenie znaku wodnego nic nie dalo. Skad one sie wziely i jak je wylaczyc?

post-791441-0-94613800-1406400760_thumb.jpg

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

1.5.6.2

Podczas proby wygenerowania miniatur pojawil mi sie klopot:
ABORT: PHP cpu time limit exceeded in imagecopyresampled() called at [/classes/ImageManager.php:190], in ImageManagerCore::resize() called at [/controllers/admin/AdminImagesController.php:521], in AdminImagesControllerCore::_regenerateNewImages() called at [/controllers/admin/AdminImagesController.php:627], in AdminImagesControllerCore::_regenerateThumbnails() called at [/controllers/admin/AdminImagesController.php:356], in AdminImagesControllerCore::postProcess() called at [/classes/controller/Controller.php:158], in ControllerCore::run() called at [/classes/Dispatcher.php:348], in DispatcherCore::dispatch() called at [/admin9980/index.php:53]
no i niestety stronka mi sie rozsypala nieco. Niemniej te obrazki, ktore sa widoczne nie maja juz znakow. Niemniej co zrobic z przekroczonym limitem czasu?

EDIT przepchnalem to w koncu i znaki zniknely, dziekuje za wskazowke.

Edited by iza997 (see edit history)

• 0

z przekroczonym limitem czasu za dużo się nie zrobi, bo to ograniczenia hostingu

aby tego uniknąć trzeba by było mieć lepszy pakiet hostingowy

niemniej jednak w prestashop jest to na tyle dobrze rozwiązane, że miniatury nie generują się od początku, tylko od momentu w którym generowanie zostało przerwane, tym sposobem po kilku razach można mieć wszystkie miniatuiry wygenerowane na nowo